24 / 07 / 2024

Hayrat Emlak başakşehir

Hayrat Emlak başakşehir

Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Saleh Abdulaziz A Almqbel tarafından 25 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar kapsamında 3 adet vesikalık fotoğraf da isteniyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi canlı yayın olarak yayınlanıyor. Başvuruları 28 Eylül Pazartesi günü sona eren projede 60 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura çekilişi sonuçları!

Daire büyüklüklerinin 117,46 metrekareden başlangıç gösterdiği projede toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir 2. Etap Evleri Emlak Konut kura çekilişi bugün saat 14:00 itibariyle yapılıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daire büyüklükleri 117,46 metrekareden başlıyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi 2015 bugün saat 14:00'da yapılacak.

Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura 2015!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Başakşehir Evleri 2. Etap'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. İşte Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura 2015 detayları...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi bugün!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarılacağı projede dairelerin satış fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura çekilişi nerede?

İstanbul İl 'i Başakşehir İlçe 'sinde yükselen proje toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap Emlak Konut kura çekilişi nerede?

Emlak Konut Ayazma, Başakşehir ve Ispartakule'ye 9 bin 793 başvuru geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 2.etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'e toplam 9 bin 793 başvuru geldi. Projelerin kurası bugün gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi nerede?

Dairelerin 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Başakşehir Evleri 2. Etap'ta toplam 250 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Peki Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi nerede yapılacak?

2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi!

2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi yarın düzenlenecek. Dairelerin 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 60 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kura çekilişi!

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Daire fiyatları 445 bin TL'den başlangıç gösteren projede toplam 11 adet konut satışa sunulacak.

Emlak Konut Ayazma, Başakşehir ve Ispartakule kura çekilişi yarın!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Evleri 2. etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'nde kalan toplam 413 konut için kura çekilişi yarın yapılacak. Kuraya katılım için başvuru süreci dün sona erdi...

Emlak Konut Ispartakule, Ayazma ve Başakşehir kurasına son 2 gün!

Emlak Konut GYO'nun yeniden satışa çıkardığı Başakşehir Evleri 2. etap, Ispartakule Evleri ve Ayazma Emlak Konutları projelerinde online başvuru bugün 17:30'a kadar devam ediyor.

Hayrat Emlak başakşehir Haberi

Hayrat Emlak başakşehir



Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Saleh Abdulaziz A Almqbel tarafından 25 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.


Hayrat Emlak Yatırım Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarım çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa haklan ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak 3- Resmi ve özel kamu...