19 / 05 / 2024

Hayri Hayrullah İçli

Hayri Hayrullah İçli

Tentur Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devrim Arben İçli ve Hayri Hayrullah İçli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binalar için rant tartışması!

Şişli'de bulunan 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın İstanbul Şişli Vakfı'na 1 TL'ye devreden karara mahkeme dur dedi. Belediye Başkanı Hayri İnönü, binaların Şişli halkına iade edileceğini söyledi.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devri iptal edildi!

Şişli Belediyesi’nde 500 milyon dolar değerindeki binaların İstanbul Şişli Vakfı’na 1 TL karşılığında devreden karar yine gündemde. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kararın iptali için mahkemeye başvurdu. İnönü, mahkemeden olumlu cevap aldı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Hayri İnönü'den Cemil Candaş açıklaması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti.

Şişli'de yerinde dönüşüm sosyal bazlı olmalı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Kentsel dönüşümü yerinde yapmak lazım. Ciddi mülkiyet sorunları var. Biz kişinin elinden malının alınıp zorla bir şey yaptırılmasını istemiyoruz, herkesin rızası olmalı'' dedi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Şişli'de 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin mi verildi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan Şişli Belediyesi’nde 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin verdiklerini de iddia etti. Şişli Belediye Başkanı ve eski danışmanı Aslan geçen hafta hakim karşısına çıktı.

Hayri İnönü: Şişli'nin kentsel dönüşümü demokratik olacak!

29 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Ve bu süre içinde İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en çok konuşulan belediyesi Şişli oldu. Peki ama bu süreçte Şişli’de neler oldu? Hayri İnönü, Şişli için ne yaptı?

Hayri Hayrullah İçli Haberi

Hayri Hayrullah İçli

Tentur Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devrim Arben İçli ve Hayri Hayrullah İçli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 13 Mart'ta kurulan Tentur Seyahat iş konusu; Seyahat ve turizm acentelik faaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tentur Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Taksim, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han No:...