30 / 04 / 2024

hayvan bakıcıları

hayvan bakıcıları

Filden gergedana, maymundan penguene yüzlerce hayvan İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine taşınıyor! İlçede 220 hektarlık alan üzerine gelecek sonbaharda açılacak hayvanat bahçesinde safari de yapılabilecek.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Aman kanmayın! Bunları yapan dolandırıcıların tuzağına düşmüyor!

Pek çok dolandırıcının insanları oltaya düşürebilmesinin arkasında, iletişim kurdukları kişiye az ya da çok miktarda para kazandırma vaadi yatıyor. Herkes dolandırılabilir. Benim başıma gelmez demeyin, mutlaka bakın; işte dolandırıcıların yeni taktikleri ve bunları boşa düşürecek yöntemler…

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bağcılar İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi!

Peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanan İstanbul Panorama Evleri "İstanbul'a birde bu Panorama'dan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor.  İşte Bağcılar İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi...

Bağcılar'da icradan 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Satış Memurluğu, İstanbul'un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 481 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Bağcılar'da 20.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü tarafında bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 20 Eylül Salı günü yapılacak taşınmazın bedeli 20 milyon 149 bin TL olarak belirlendi.

hayvan bakıcıları Haberi

hayvan bakıcıları

İstanbul, Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçelerinden birine kavuşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre içinde inşaatına başlayacağı hayvanat bahçesinin ilk etabı 2008 sonbaharında ziyarete açılacak. Hayvanat bahçesinin 2010'da bitecek 'safari' bölümünde ise ziyaretçiler vahşi hayvanların arasında ciplerle gezecek.
Projesi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından yapılan İstanbul Hayvanat Bahçesi, Gaziosmanpaşa sınırları içinde 220 hektarlık bir araziye kuruluyor.



Yarısı 40 milyon YTL
Sırayla inşa edilecek 4 etaptan oluşan hayvanat bahçesinde ilk 3 etapta hayvan barınakları ve ziyaretçi alanları, 4. etapta ise 536 dönümlük safari parkı yer alacak. Hayvanat bahçesinin başlıca özellikleri şöyle:


Gaziosmanpaşa'nın kuzeyinden geçen TEM Karayolu'nun üst kısmı ile Alibeyköy barajının batısı arasında kalan İstanbul Hayvanat Bahçesi, Beşiktaş'a 16 ve Kadıköy'e ise kuşuçumu 25 kilometre mesafede olacak.
2007 fiyatlarıyla projenin ilk 2 etabının...