03 / 05 / 2024

Hazal Kaya gayrimenkul yatırımları

Hazal Kaya gayrimenkul yatırımları

Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, İtalya’da restoran açmak istiyor. Kaya’nın yakın çevresine, “İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği öğrenildi.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Anneva İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Anneva İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayperi Kaya tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Kaya ve Turgut Yılmaz Güngör ortaklığında kuruldu.

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de Abdullah Kaya tarafından kuruldu.

Hazal Kaya gayrimenkul yatırımları Haberi

Hazal Kaya gayrimenkul yatırımları

Son olarak başrolünü Aras Bulut İynemli’yle paylaştığı TV8’deki dizisi ‘Maral’ yayından kalkan Hazal Kaya, hayalini gerçekleştirmek için gün sayıyor.


2014 yılında aldığı aşçılık eğitimini İtalya’da sürdürmek için hazırlık yapan oyuncu, önümüzdeki ay yurt dışına gidiyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Kaya’nın yakın çevresine, “En büyük hayalim İtalya’da yaşamak. Aşçılık eğitimimi orada sürdüreceğim. Kısa zaman sonra şartlarımı oluşturup İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği...