17 / 05 / 2024

Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım

Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Azat İbiş, Halim İbiş ve Hazar İbiş ortaklığında kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Haberi

Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım tarafından 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.


Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü gayrimenkul alımı, satımı, pazarlaması, kiralanması, kiraya verilmesi, yönetim, işletme ve bunlarla ilgili danışmanlık verilmesi; 2- Şirketin maksat ve konuları ile ilgili olarak yapacağı yurt içi ve yurt dışı pazarlama çalışmaları için yurt içinden veya yurt dışından mümessillikler ve distribütörlükler ile mutemetlikler kabul etmek; Şirket bu amacını gerçekleşmesi için amacı çerçevesi içinde bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir. Bu kapsamda; a) Şirket konusu ile ilgili her türlü ticari tasarrufta bulunabilir. b) Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü malzeme ve makineleri...