07 / 05 / 2024

HD İskender suudi arabistan şubesi

HD İskender suudi arabistan şubesi

1995 yılında açtıkları HD İskender restoranından sonra zincir oluşturan HD Holding, ilk yurtdışı mağazasını açmak için Suudi Arabistan’ın en zengin 5 ailesinden birinin sahibi olduğu Saudi Economic Development Company ile anlaştı

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

HD İskender 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla yaklaşık 200 restorana ulaşan HD Holding, 2018'de 50 milyon TL yatırım yapacak. HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, 2018'de tüm markalar için 50 yeni şube açmayı planladıklarını söylüyor.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Türk müteahhitler rotasını Suudi Arabistan ve Afrika’ya çevirdi!

Suudi Arabistan'ın konut ihtiyacını karşılamak üzere yapılacak bir işbirliğinin sektöre nefes aldıracağını söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk “Hem Rusya’da kaybedilen cirolar kapatılır, hem de ciddi istihdam sağlanır” dedi.

Suudi Arabistan'ın 2 milyon konut teklifinin ayrıntıları netleşiyor!

Suudi Arabistan'ın '2 milyon konut için işbirliği yapalım' teklifinin ayrıntıları netleşiyor. 300 milyon metrekarelik inşaat talebi, Türk müteahhitleri için 240 milyar dolarlık pazar demek.

Suudi Prenses Basmah Bint Saud Hatay’da ev bakıyor!

Suudi Kraliyet ailesi üyesi Prenses Basmah Bint Saud, Türkiye’de gıda, eğlence ve giyim alanında yatırım planladığını söyledi. “Büyük bir Türk markası bakıyorum” diyen Suudi Prenses, ayrıca konut almayı da düşünüyor.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Suudi Arabistan'dan 2016'da yatırım atağı bekleniyor!

DEİK Türkiye - Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, Öğrendiğimize göre asıl büyük seyahat 2016'da olacak. Şu anda Arabistan'da büyük montanlı, bilgi yoğun iş yapabilecek Türk şirketleri inşaat firmalarıdır. " dedi.

HD Holding AVM'lerde 15 şube daha açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Pidem ve Burger House markalarını barındıran HD Holding, yatırımlarına devam ediyor. Firma, Türkiye'nin en büyük yerel ve ulusal zincir restoran grubu olarak hizmet veriyor.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

HD İskender suudi arabistan şubesi Haberi

HD İskender suudi arabistan şubesi


Ankara'da 1995 yılında açtıkları HD İskender restoranından sonra zincir oluşturan HD Holding, ilk yurtdışı mağazasını açmak için Suudi Arabistan’ın en zengin 5 ailesinden birinin sahibi olduğu Saudi Economic Development Company ile anlaştı. İki tarafın yarı yarıya ortak olduğu bir şirket kurarak ilk mağazayı açmaya hazırlanan grup, yurtdışı yatırımlar için toplamda 40 milyon dolarlık yatırıma hazırlanıyor.


ÇEVRE ÜLKELER DE VAR

Gelecek yıl yurtiçinde restoran işine 10-15 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade eden HD Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, yurtdışında Kuzey Irak, Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da araştırma yaptıklarını söyledi. Geçen yıl yurtdışı operasyonları için kendilerine 15 farklı talep ulaştığını belirten Demirağ, “Talipler arasında Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası büyük fonlar ve aileler vardı. Onların arasında Saudi...