01 / 07 / 2024

heaven barın sahibi kimdir

heaven barın sahibi kimdir

Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, rezerve masa tartışması yüzünden uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı...

Vatandaş yeni imar barışını bekliyor: 'Kontrollü imar barışı olmalı!'

İnşaat mühendislerinin tepkiyle karşıladığı yeni imar barışı, vatandaşlar tarafından beklenmeye başladı. Peki vatandaş neden imar affı istiyor? İşte ayrıntılar...

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Altını, doları, eurosu olanlar buraya! Yeni Varlık Barışı’nın detayları belli oldu! Vergi oranı sıfır olacak

Yurtdışında olan para, altın ve döviz gibi varlıkların Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili yeni Varlık Barışı düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Getirilen varlıklar bir yıl bankada tutulur ise eğer vergi oranı sıfır olacak. İşte detaylar...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

heaven barın sahibi kimdir Haberi

heaven barın sahibi kimdir


Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.


Kuşadası Kaleiçi'nde bulunan ve Kuşadası'nın en ünlü eğlence yerleri arasında yer alan Heaven Bar'da meydana gelen olayda, iddiaya göre Marina karşısındaki Auro Disko'nun sahiplerinden V.K. Heaven Bar'a gelerek önden masa istedi. Masaların rezerve olduğunun belirtilmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından Heaven Bar'dan ayrılan ayrılan V.K. kısa bir süre sonra yanında 4 kişi ile birlikte tekrar Heaven Bar'a geldi. Yaşanan tartışma sırasında Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan ile barın güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ağır yaralanarak, Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saim Özkan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybederken, güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ise ameliyeta alındı.


Olayın ardından geniş bir çalışma başlatan Kuşadası polisi, olayla ilgili olarak Auro Disko'nun sahibi...