14 / 05 / 2024

Hekim Yapı EPS ısı yalıtım

Hekim Yapı EPS ısı yalıtım

Cephe kaplama malzemesi üretiminde yenilikçiliğiyle fark yaratan HEKİM YAPI, Avrupa Birliği kriterlerine uygun bulunan HEKİMPOR markalı 10 kg/m³ yoğunluğundaki EPS ısı yalıtım levhalarına CE İşareti aldı.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Hekim Yapı yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapıyor! 

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Ayhan tarafından kuruldu...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Hekim Yapı EPS ısı yalıtım Haberi

Hekim Yapı EPS ısı yalıtım

Avrupa Birliği kriterlerine uygun bulunan HEKİMPOR 10 kg/m³ yoğunluğundaki EPS levhalar, çevre açısından güvenli olduğunu da kanıtladı.


Hekim Holding şirketlerinden HEKİM YAPI’nın, HEKİMPOR markalı EPS (Expanded Polystyren)  yalıtım ve ambalaj ürünleri, CE İşaretine uygun görüldü. HEKİMPOR’un 10 kg/m³  yoğunluğundaki hafif ağırlıklı EPS ısı yalıtım ve dolgu malzemeleri (asmolen), basma dayanımı, basınç gerilmesi ve yangına tepki sınıfında yapılan deneyler sonucu CE İşaretini almaya hak kazandı.


HEKİMPOR levhaların basınç gerilmesi testinde, levha kalınlığı % 10 azaltıldı ve dayanımları test edildi. Test sonucu levhalar kısa ve uzun süreli yüklemelere karşı mekanik dayanıklılık gösterdi. Basınç dayanımı testinde de kısa ve uzun süreli yüklemelere karşı makaslama, bükülme ve çekme dayanımları incelendi. Yangına dayanım testinde HEKİMPOR numuneleri 15 saniye alev uygulamasına maruz bırakıldı ve tutuşma gözlemlenmedi.


HEKİM YAPI...