05 / 05 / 2024

Hekim Yapı ihracat

Hekim Yapı ihracat

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Yılın ilk çeyreğinde en çok ihracat yapılan ülkeler belli oldu!

Türkiye'nin 2023 yılının ilk çeyreğinde ülkeler bazında yaptığı ihracat 54,3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım ise 4,9 milyar dolarla Almanya ve 2,97 milyar dolarla ABD'ye yapıldı.

Yapı malzemelerinden yılın ilk 11 ayında 28.7 milyar dolarlık ihracat!

Merakla beklenen rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörünün ocak-kasım 2021 ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 46,82 oranında arttı ve 28,7 milyar dolar oldu. 

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türk yapı malzemeleri sektöründen ilk 9 ayda 23 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye’nin en fazla cari fazla veren sektörlerinden biri olan ve 219 ülkeye ürün satışı gerçekleştiren yapı malzemeleri sektörü ihracatta yükselişini sürdürüyor. Sektörün ihracat rakamı Ocak-Eylül döneminde, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 50 oranında arttı ve 23 milyar dolar oldu. 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri sektöründen Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat!

Türk yapı malzemeleri sektörü, 2021 yılı Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik bir artış yakaladı.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

10 yılda 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı!

Türkiye Seramik Federasyonu tarafından hazırlana rapora göre, 2009-2018 dönemlerini kapsayan 10 yıllık süre zarfında, 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı.

Hekim Yapı yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapıyor! 

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Hekim Yapı ihracat Haberi

Hekim Yapı ihracat

Hekim Yapı AŞ, bu yıl 42'ncisi düzenlenen İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda yeni ürünleriyle yerini alarak, ziyaretçilerle buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekim Yapı 5 kıtada yaklaşık 70 ülkeye düzenli olarak ihracat gerçekleştiriyor. İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı, Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden Amerika kıtası ülkelerine kadar ihracat her yıl düzenli olarak devam ediyor. 

Hekim Holding Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı olan Özge Hekim, fuar kapsamında yaptığı değerlendirmede, holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 2001'de kurulan Hekim Yapı'nın Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olduklarını söyledi.

Ana markalarının HekimBoard,HekimPanel, HekimPor ve HekimPan olduğunu dile getiren Hekim, "HekimBoard A1 sınıfı yanmaz fibercement levhaların günden güne projelerde...