06 / 05 / 2024

Hem metro hem tramvay tercihi bir arada nerede

Hem metro hem tramvay tercihi bir arada nerede

Başakşehir Yeni Merkez projesi "Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yeni şehir merkezinden tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek.

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

3600 ek gösterge piyangosu! Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak!

Milyonlarca emekli memuru ile memuru kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanırken bütün kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge piyangosu da vuracak. Bununla birlikte Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Çift maaş almak isteyenler acil bakın! SGK resmen tek tek açıkladı: Hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi?

Çift maaş almak isteyen pek çok vatandaş, hem babasından hem de eşinden maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi? Hemen SGK'nın tek tek açıkladığı bu detaylara bakın...

SGK duyuru aynı anda iki ayrı maaş: Hem hem eşten hem babadan emekli maaşı alınır mı?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) babasından emekli maaşını almaya başlanması halinde ölen kocasından alınan maaşın kesilip kesilmeyeceğini yanıtladı. Peki,  Hem hem eşten hem babadan emekli maaşı alınır mı? İşte detaylar...

Dul ve yetim maaşında son dakika! Hem anneden hem babadan yetim aylığı alınabilir mi? Detaylarıyla açıklandı! 

'Ölen anne ve babamdan yetim maaşı alabilir miyim?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki hem anneden hem babadan yetim aylığı alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan o ilde 6 bin TL'ye arazi fırsatı! Hem tarih hem de saat verildi! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 6 bin TL'ye arazi fırsatı... Hem tarih hem de saat verildi... 6 bin TL'ye arazi fırsatını sakın kaçırmayın...

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Hem metro hem tramvay tercihi bir arada nerede Haberi

Hem metro hem tramvay tercihi bir arada nerede

Başakşehir'de kurulacak olan "Başakşehir Yeni Merkez" projesi ulaşım olanaklarıyla Türkiye’ye örnek olmaya hazırlanıyor. Proje "Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?" sloganıyla tanıtılıyor.


Her ayrıntısı en ince şekilde düşünülen yeni şehir merkezinden tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek. 


Kent merkezi toplu taşıma araçları bakımından da Türkiye’nin en kolay ulaşım sunan bölgesi olacak. Başakşehir’deki resmi kurumlara toplu taşıma ile ulaşılabilecek.


Özel araç sahiplerini de düşünerek planlanan yeni meydanın altında inşa edilecek binlerce araçlık otopark da meydana özel araçlarıyla gelmek isteyenlere hizmet verecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org

Esra Nur...