17 / 05 / 2024

Her Kesime Konut Projesi detayları

Her Kesime Konut Projesi detayları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya gelerek Her Kesime Konut Projesi'nden bahsetti...

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Her 100 kişiden 4’ü artık kendi evinde oturmuyor! Konut sahibi oranı 8 yıldır geriliyor, kiracı oranı 10 yıldır artıyor!

İnşa edilen konut sayısındaki yükselişe rağmen kendi konutunda ortuanların oranı her geçen gün düşüyor. İşte ev sahipliği ve kiracılık oranları ile ilgili o rakamlar...

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR, kayıtlı iş arayışında olanlar ve öğrenciler için iş başı eğitim programları düzenliyor. Bu programlar, mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam için uygun donanım elde etmelerini amaçlamaktadır.

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Asgari ücrete yapılan zam sonrası enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün de düşmesi işçi çıkarımlarına ve işsizliğin artmasına neden olmuştu. İŞKUR bu durumun en aza indirgenmesi için çabalıyor. İŞKUR iş ilanları rağbet görürken vatandaş hangi meslek kollarında alım oluyor merak ediyor.

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Böylesi ilk kez görüldü! O şehirde görev yapan memurlar akın akın tayin istiyor!

Türkiye’nin artık hemen her ilinde konut fiyatlarındaki yükselişe paralel olarak yaşanan kira artışları, milyonlarca vatandaşı canından bezdiriyor. Ancak bir şehirde yaşayanlar bundan çok daha fazla etkileniyor ve burada görev yapanlar memurlar akın akın tayinlerini istiyor!..

Yabancılara konut satışında tarihi zirve görüldü! Her 4 konuttan birini Ruslar aldı!

Yabancılara konut satışında resmen tarihi zirve görüldü. 2022 yılında yabancıya satış bir önceki yıla göre yüzde 15.2 arttı ve 67 bin 490’a çıktı. Aktarılan detaylara göre, yabancıya satılan her 4 konuttan birini Ruslar aldı.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Her Kesime Konut Projesi detayları Haberi

Her Kesime Konut Projesi detayları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya gelerek her iki sanayide çalışan işçiler için yapılması planlanan konutlar hakkında görüş alış verişinde bulundu. 


Evren Sanayi ve Organize Sanayide çalışan işçiler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesi için bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Sanayi Sitesi esnafıyla da bir araya gelerek fikirlerine başvurdu. Evren Sanayi Sitesi'nde gerçekleştiren toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Eyyiibiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve daire amirleri katıldı. 


Programı kapsamında; konut yapılması planlanan bölgeyi gezerek konumu hakkında yetkililerden bilgi alan Güvenç, konul...