07 / 05 / 2024

 Herkes Kampanya Yapar

 Herkes Kampanya Yapar

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros’tan 400 TL kazandıran kaçırılmaz bir kampanya geldi. Katılımın kolay olduğu bu kampanyadan sadece tek bir şart aranıyor. O şartı yerine getiren herkes Migros'un 400 TL'lik kampanyasından yararlanabilecekler. İşte Migros’un söz konusu olan kampanyasının detayları haberin devamında…

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING yapmış olduğu kampanya ile vatandaşları sevindirdi. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile başvuru şartlarını sağlayan herkes bu kampanyadan yaralanabilecek. ING kampanyaya dair detayları açıkladı.

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kartı olan tüm vatandaşlar için müjdeli haber geldi! İş Bankası yeni bir kampanya duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı.

Fiat Egea'dan olay kampanya! Son 22 gün! Sakın kaçırmayın! Herkes hücum etti! İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'de en çok satan İtalyan otomobil markası olan Fiat Egea'da olay kampanya başladı. Kampanyayı duyan herkes hücum etti. Peki Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea 8 Kasım 2022 fiyat listesi.

Garanti BBVA'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti BBVA’dan herkesi sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Banka şimdi mobil uygulaması üzerinden müşterisi olanlara çok cazip bir teklif sunuyor. Peki, kampanyanın detayları nelerdir?

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyaya katılan herkes, 120 TL'ye varan Bonus kazanacak! Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Garanti'den kampanya müjdesi! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! 

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Garanti'den güzel haber geldi. Garanti Bankası.  www.bonus.com.tr üzerinden yeni kampanya geldi! Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan dev kampanya! Herkes faydalanabilecek, hemen başvurun! 

QNB Finansbank'tan yeni kampanya geldi! QNB Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, inanılmaz bir fırsat sunacak! İşte kampanya ayrıntıları...

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve her keseye uygun fiyatlarla sunan Migros, Eylül başında başlayan yeni av sezonunu balık ürünleri kampanyası ile kutluyor. Migros, 19 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile taze balıklar uygun fiyatlarla Migros müşterilerine sunuluyor.  

İş Bankası'ndan şok kampanya! 30 Eylül'e kadar herkes yararlanacak! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!

İş Bankası çok önemli bir duyuru yaptı. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada dev bir kampanya paylaşıldı! Kaydolan herkes hemen bir hediye alacak! Hemen bakın, fırsatı yakalayın!

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Emlak Konut 2018'de yeni kampanya yapacak mı?

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu söyleyen Murat Kurum, "Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz." dedi.

 Herkes Kampanya Yapar Haberi

 Herkes Kampanya Yapar

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, ‘Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar’ kampanyasına imza atıyor.
 

Kampanya kapsamında Ödül İstanbul'dan yüzde 5 peşinat ve şirket bünyesinde 60 ay vadeyle ev almak mümkün. 
 

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt kampanya hakkında bilgi verirken "Ödül İstanbul projemizden daire almak isteyenler için yeni bir kampanyayı daha hayata geçirdik. Projemizden yüzde 5 peşinat ve 60 ay vadeyle konut imkânı sunuyoruz. Bu ev sahibi olmak isteyenlerin kaçırmamaları gereken bir fırsat. Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık ve aynı düşünceyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm konut projelerimizde en önemli hedefimiz; her zaman en iyiyi,...