03 / 05 / 2024

Hıdır Çak özgeçmiş

Hıdır Çak özgeçmiş

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hıdır Çak..

Ev sahipleri kiracıya depozitoyu faizi ile mi öder? Depozito nasıl verilmeli ve saklanmalıdır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasından yaşanan sıkıntılar gün geçtikte daha da artmaya ve gündemdeki yerini de korumaya devam ediyor. Ev sahibi ve kiracılar arasında depozito iadesi konusunda sık sık anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Peki ev sahipleri depozito iadesini ne şekilde yapmalıdır?

İnşaat Mühendisleri Odası: Yapı denetim mühendisleri kamu görevlisi sayılsın!

TMMOB İMO Adana Şube Başkanı Hıdır Çak, yapı denetim mühendislerinin yaşadığı şiddet olaylarının arttığını dile getirerek, şantiyelerde denetim ve yönetim görevini yürüten mühendislerin kamu görevlisi niteliğinde sayılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Hıdır Çak özgeçmiş Haberi

Hıdır Çak özgeçmiş

Hıdır Çak kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?


Hıdır Çak, 1979 Tunceli doğumludur. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2001-2004 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 


2004-2007 yılları arasında kendi proje bürosunda meslek hayatına devam etti. 2007 yılında Tunceli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı, şu an Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde çalışmaktadır.


İletişim bilgileri

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322 4589012


E-posta:...