04 / 05 / 2024

hilmi uytun sign of the city awards

hilmi uytun sign of the city awards

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!

Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satışa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3’ü ev yenilemeye ayrıldığında bu dairelerin yüzde 70-80 oranında daha hızlı kiralandığını ya da satıldığını gözlemliyoruz” dedİ.

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile-sat!

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan düzeltmeyi de ‘yeni pazar şartlarına adaptasyon’ olarak yorumlayan Hilmi Uytun, konutların içinde yapılacak olan yenilemelerin satışı hızını ciddi oranda artırdığını söyledi.

Sign Of The City Awards sektörü ileri taşıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek için gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Hilmi Işıkören’den emlak komisyonu eleştirisi!

Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Hilmi Işıkören, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'le ilgili görüşlerini paylaştı.

Hilmi Işıkören’den ilginç öneri: Kar marjı sabitlensin!

Xiaomi'nin kar marjının yüzde 5'i geçmeyeceğini açıklaması üzerine Emlakta Lider Geliştirme Programı’nın kurucusu ve eğitmeni olan Hilmi Işıkören'den ilginç bir öneri geldi...

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

hilmi uytun sign of the city awards Haberi

hilmi uytun sign of the city awards

HAFELE, Daikin ve Cushman& VVakefield sponsorluğunda, Tüı kiye'nin en güçlü ve etkili medya markası Hürriyet'in düzenlediği Sign of The City Avvaıds yarışmasında ödül kazananlar 6 Kasım'da Four Seasons İstanbul at The Bosphorus otelinde, görkemli sahne şovlarının da yer aldığı final gecesinde açıklandı. 


Çok güzel bir yarışma ve gece olduğunu dile getiren Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkam Hilmi Uytun. "İlk defa olmasına rağmen, bu kadar geniş bir katılımcı sayısına ulaşması bence konunun ne kadar isabetli olduğunun kanıtıdır. Hürriyet gazetesinin bu anlamdaki öncülüğü sayesine sektör kendini ileriye götürecek çalışacak bir motivasyon kaynağı daha bulmuş oldu" dedi. 


Yarışma kriterlerine bağlı olarak sektörün kaliteyi yükseltmek adına kesinlikle ek bir çaba göstereceğini düşündüğünü söyleyen Uytun. 

"Bu yarışmada elemeye kalmak, kazanmak artık sektördeki herkes için önemli bir avantaj...