29 / 04 / 2024

Hilti Türkiye lansman

Hilti Türkiye lansman

35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğan ve bugün 6 kıtada, 120’den fazla ülkede 21 bin çalışanı ile inşaat endüstrisinin global jenerik markası haline gelen Hilti, Türkiye’de ilk kez basınla bir araya geliyor.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye üst yönetim kadrosu, İspanya'da yapılan IVECO 2024 modelleri lansmanından sonra İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi; 2023 senesi masaya yatırıldı ve 2024 beklentileri dile getirildi. İşte haberin detayları...

Elektrikli Peugeot 308 Türkiye’de satışa sunuluyor

Fransız markası Peugeot model ailesini giderek genişletmeye devam ediyor. Geçten hafta 1 milyon 565.000 TL’lik E-308’i piyasaya sundu. Son olarak bu hafta, Türkiye’ye 2004 ilk çeyreğinde gelecek olan E- 208’in lansmanını İspanya’da yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.

Yeni nesil Fiat Doblo Türkiye'de satışa çıktı: İşte lansmana özel Fiat Doblo fiyatları

Merakla beklenen beşinci nesil Fiat Doblo, Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni nesil Fiat Doblo lansmana özel uygun fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte beşinci nesil Fiat Doblo özellikleri ve lansman özel fiyatı...

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Akıllı telefonlar pazarında payını yükseltmek için çalışmalarını devam ettiren Infinix, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Note 30 modelini bugün Türkiye’de tertip ettiği lansman ile kullanıcı beğenisine sundu. Cihaz, fiyatı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İşte Infinix Note 30 özellikleri ve fiyat

BMW Motorrad'ın yeni iki modeli Türkiye'de satışa çıkıyor: R 18 Roctane ve R 12 nineT

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilciliğini üstlendiği BMW Motorrad, saf sürüşü merkeze aldığı modeli BMW R 18 Roctane ile BMW Motorrad'ın 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan R 12 nineT modelleri için bir lansman düzenledi.

Xiaomi 13 serisi fiyatları Türkiye'de nihayet açıklandı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Geçen ayın sonunda Türkiye'de Xiaomi 13, 13 Lite ve 13 Pro modellerinin global lansmanı duyurulmuştu.

HONOR X9a kampanyalı fiyatıyla Türkiye'de! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

HONOR, Türkiye'de lansmanı yapılacak yeni HONOR X9a modelinin satış kampanyasının detaylarını paylaştı.

Otomobil devinden bomba haber! Citroen Türkiye’de mi üretilecek?

Yeni modeli C4 X’in lansmanını yeni gerçekleştiren Citroen’in CEO’su Vincent Cobée, Türkiye ilk 5 Pazar arasına girerse ünlü markanın üretimini Türkiye’de gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Yeni Nesil Peugeot 308 artık Türkiye’de! Peugeot 308 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Bazı Avrupa ülkelerine geçtiğimiz dönemlerde giriş yapan yeni Peugeot 308 artık Türkiye'deki alıcılarını da bekliyor. Aracın lansmanı yapıldı, fiyatı belli oldu. İşte yeni Peugeot 308’in fiyatı ve çok merak edilen özellikleri...

Bu araca Türkiye’de sadece 100 kişi binebilecek

Tamamen elektrikli olan ve tasarımıyla dikkat çeken model IONIQ 5, Türkiye’de de satışa sunuldu. Geçtiğimiz hafta yapılan lansmanın ardından IONIQ 5’ten Türkiye’ye yalnızca 100 adet getirileceği açıklandı.

Hilti Türkiye lansman Haberi

Hilti Türkiye lansman

10 ülkenin bağlı olduğu Hilti Türkiye, 2013’te yüzde 34 büyüyerek bağlı bulunduğu META Bölgesi’nde (Middle East, Turkey and Africa / Ortadoğu, Türkiye ve Afrika) en fazla büyüyen Hilti organizasyonu oldu. 


Great Place to Work (Türkiye’nin En İyi İşverenleri) değerlendirmesinde 2013 yılında Türkiye’nin en iyi ilk 12 işvereni arasında yer alan ve bu yıl ilk 3 firmadan biri olmayı hedefleyen Hilti Türkiye, Mayıs ayında faaliyete geçecek yeni ofisi ile inşaat sektöründe sıra dışı bir çalışma alanının kapılarını açacak. Hilti Online ile kendi sektörünün e-ticaret lideri olan ve Hilti Online’ın yeni versiyonu ile daha fazla müşterisine online deneyimi yaşatmayı hedefleyen Hilti Türkiye, özel tasarıma sahip ürünleri ile 2014’te dünyaca ünlü tasarım ödüllerini de topladı. 


Kentsel dönüşüm sürecinde, önemli projelerde, yenilikçi ve katma değerli...