15 / 05 / 2024

Hızır Büyük

Hızır Büyük

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Büyük, Hızır Büyük, Asım Büyük tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Beklenen büyük Marmara depremini buralar 9-10 şiddetinde hissedecek! Deprem uzmanından korkutan analiz! 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili önemli bir yazı kaleme aldı ve olası senaryolar ile depremde neler yaşanabileceğini açıkladı. 

Kiracılar aman dikkat! Kiracılara icradan büyük borç çıkabilir...

Kiracılar ile ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan anlaşmazlıklar sürekli gündemdeki yerini korurken kiracıların ev sahibinden bağımsız olarak büyük bir borç riski ile karşı karşıya kalabilecekleri ile ilgili uyarıda yapıldı. İşte haberin detayları...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Bankalar tarafından müşterilere sunulan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Mart ayının sonuna yaklaşırken bankalar kampanyaları bir bir açıklarken, Garanti BBWA da büyük ses getirecek kampanyasını duyurdu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

A101 bombayı patlattı! Kaçırırsanız çok üzülürsünüz.. fiyatlarda büyük düşüş! 30 Aralık fiyat listesi

A101 2023'e son gün kala büyük indirim yaptı. 31 Aralık kataloğunda hangi ürünler indirime girdi merak edenler haberimize bakabilir. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar

Altın küpe, yüzük ve kolyelerde büyük kampanya başladı! Altınbaş indirimli ürünler 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe, yüzük, bileklik ve kolyelerde büyük indirim başladı. Altınbaş indirimli ürünler listesini açıkladı. Peki altınbaş altın küpe, kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesi 5 Ekim 2022...

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat başladı. Blue Diamond'ta tüm pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte Pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi.

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hızır Büyük Haberi

Hızır Büyük

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Büyük, Hızır Büyük, Asım Büyük tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul alım satımı yapmak,gayrimenkul danışmanlığı yapmak ve bunun için emlak ofisleri açmak. b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...