06 / 05 / 2024

Hizmet Gönülleri Vakfı anaokulu mu yaptıracak

Hizmet Gönülleri Vakfı anaokulu mu yaptıracak

Hizmet Gönülleri Vakfı tarafından Gaziantep'te yapılan ilkokul, törenle açıldı. İnal Aydınoğlu bir anaokulu ve bir de ortaokul yapımı için hazırlandıklarını bildirerek, bütün çabalarının Gaziantep'e hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

Kısmi emeklilikle ilgili son düzenlemeler netleşti! Artık 3600 prim günü olanlar bu haktan yararlanabilecek 

SGK, 15 yıllık hizmet süresini tamamlamış ve 50-55 yaşında olanları kapsama alacak. Bu düzenleme kadın, erkek ve memur fark etmeksizin herkesi ilgilendiriyor! Artık 3600 prim günü olanlar yararlanabiliyor. İşte kısmi emeklilik ile ilgili son düzenleme detayları... 

Aman dikkat! Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan son dakika duyurusu! Son gün bugün!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bazı beyanname ve bildirimlerin verilme süresinin 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Katma Değer Vergisi, Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Payı ve diğer vergi beyannameleriyle bildirimler 5 Temmuz Çarşamba gün sonuna kadar verilebilecek.

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Bu promosyon teklifini değerlendirenler yaşadı! Yatacak ücret ve tarihi belirlendi! İş Bankası yine gönülleri fethetti 

Bankaların müşteri kazanma uğruna verdiği promosyonlar çok gündeme gelmişti. Bazı bankalar vaad ettiği promosyonları yatırmaya başladı bile. Bu bankalardan biri de İş Bankası. Verdiği yüksek promosyon ücretleri için Eğitimcilerle 27 bin lira promosyon anlaşması imzalandı.

Satıcıya e-ticarette koruma kalkanı! 5 gün içinde ödeyecek!

E-ticarette hizmet sağlayıcı kişilere güçlü koruma kalkanı geliyor. Satış platformu, satıcıyı savunmasını henüz almadan tek taraflı sistemden çıkaramayacak, parasını da beş gün içinde ödeyecek. İşte detaylar…

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Ertelenen vergi ödemeleri için son 3 gün!

KDV, damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilmesiyle ilgili vergi ödeme süresi 28 Nisan Çarşamba günü sona erecek.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hizmet Gönülleri Vakfı anaokulu mu yaptıracak Haberi

Hizmet Gönülleri Vakfı anaokulu mu yaptıracak

Hizmet Gönülleri Vakfı tarafından Gaziantep'te yapılan ilkokul, törenle açıldı. İnal Aydınoğlu bir anaokulu ve bir de ortaokul yapımı için hazırlandıklarını bildirerek, bütün çabalarının Gaziantep'e hizmet etmek olduğunu vurguladı.


Şehitkamil ilçesi Sarıgüllük Mahallesindeki Hizmet Gönülleri Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu'nun açılışında konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İnal Aydınoğlu'nun herkese örnek olmasını istediklerini belirterek, bu tür hizmetlerin artmasını diledi.


AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejdet Koçer, eğitimin kendileri için öncelikli bir konu olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da son 10 yıllık sürede Gaziantep'e hayırseverler tarafından kazandırılan okul sayısının 129 olduğunu söyledi.


Aydınoğlu da bir anaokulu ve bir de ortaokul yapımı için hazırlandıklarını bildirerek, bütün çabalarının Gaziantep'e hizmet etmek olduğunu vurguladı.


Vali Yerlikaya, Aydınoğlu'na plaket ve şehrin temsili anahtarını verdi.Açılışın ardından protokol üyeleri okulu gezdi. Okuma...