30 / 04 / 2024

 hobbit evleri sivasın neresinde

 hobbit evleri sivasın neresinde

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın... Başvurular bugün resmen başladı...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Kayapark Sakura Evleri kura çelişi yarın!

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri’nde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa çıkarılan 50 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı tarafından taticilerin gözde şehri Antalya'da hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde ön talep süreci başladı.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

 hobbit evleri sivasın neresinde Haberi

 hobbit evleri sivasın neresinde

Sivas'ta, dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evlerinden esinlenilerek inşa edilen yamaç evleri yabancı alıcıları akınına uğradı.

Evlere en çok talep gösteren ülke vatandaşları ise Rusya ve Ukrayna'dan gelen alıcılar oldu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bahar aylarının gelmesi ile Sivas'ın Hobbit evleri turistlerin ilgi odağı oldu. Evler otantik görüntüleri ile dikkat çekiyor. 

Sivas'ın kent merkezine yedi kilometre uzaklıkta yer alan evler, Paşabahçe Mesire Alanı’na inşa edildi. Hobbit Evleri baharın gelmesiyle birlikte yemyeşil oldu. 

Evler özel bir işletme tarafından işletiliyor. Evlerde mutfak, salon, yatak odası, banyo, bir oda ve bir salon yer alıyor. 

Rusya ve Ukrayna’dan talepler var 

Hobbit evler hakkında bilgi veren Paşabahçe Yamaç Evleri Genel Müdürü Nail Sertakan, "Burası doğa ile iç içe bir yerdir. Kışı farklı güzellikte,...