11 / 05 / 2024

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hocaoğlu, Bilal Hocaoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Efe ve Veysel Öztunç ortaklığında kuruldu.

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Fidan ve İrfan Aktarli ortaklığında kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulkadir Şener ve Serhat Şener ortaklığında kuruldu. 

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tapan ve İsmet İncegül ortaklığında kuruldu.

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Alpes Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpes Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner    Çakır Hakverdi tarafından kuruldu.

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 49 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Lutfiye Topal tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Haberi

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hocaoğlu, Bilal Hocaoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence...