12 / 05 / 2024

hollanda hortum

hollanda hortum

Hollanda AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü.

Hollanda'daki uygulama Türkiye'de olsa kira sınırı 67 bin TL olur!

Mağdur bir ev sahibi olan Akdenizli isimli kullanıcı, Hollanda'da 1.235 Euro'dan fazla kira olmamasına karar verildiği haberini alıntılayarak, Türkiye'de olması gereken kira sınırını hesapladı. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

Hollanda'da hükümet ev kiralarına el koydu! 1.235 Euro'dan fazla kira olmayacak!

Hollanda'da hükümet tarafından özel sektördeki ev kiralarına sınırlama getiriliyor. Buna göre, 1.235 Euro'dan fazla kira olmayacak. İşte ayrıntılar...

Hollanda’da özel sektördeki konutların kirasını düşürecek düzenlemeye onay! 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek!

Hollanda'da Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek olan evlere son verecek tasarıyı onayladı. Söz konusu onayla yaklaşık olarak 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Hollanda'dan depremzedelere 88 milyon 921 bin 469 Euro'luk büyük yardım!

Türkiye'de yapılan ortak canlı yayına benzer bir yardım kampanyası Hollanda'da da yapıldı.  Yaklaşık 88 milyon 921 bin 469 Euro para toplandı. İşte detaylar...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Fahiş kiralara Hollanda modeli çözüm olur mu? Kira bedellerine 'tavan fiyat' uygulaması gelecek mi?

Hollanda, ülkede 300 bine dayanan konut açığı ile fahiş kiralara müdahalede bulunarak “tavan fiyat” uygulamasını hayata geçirmişti. Fahiş kiralara Hollanda modeli çözüm olur mu? Kira bedellerine 'tavan fiyat' uygulaması gelecek mi? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Altın ve dolar için tarih verildi! O tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan aman dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi o tarihte ne fırtına ne kasırga resmen hortum geliyor! Altını doları olan acil baksın...

hollanda hortum Haberi

hollanda hortum

Hollanda Erepisie ekiplerinden AZ Alkmaar'ın maçlarına ev sahipliği yapan AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum nedeniyle çöktü. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, kulübün genel müdürü Robert Eenhorn olay sırasında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadığını söyledi. Eenhorn, "Yaşanan olay hepimizi şaşırttı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili uzman kişilerle çalışmalar yapacağız. Ancak o soruşturmalar bittikten sonra konuyu detaylandırabiliriz. Şimdi bunun için çok erken" dedi.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3'üncü tur rövanş maçında iç sahada FK Mariupol ile oynanacak maç ile ilgili ise Eenhorn şunları söyledi: "Durum güvenli değilse statta hiçbir maç oynanmayacak. Yaklaşan maçlar hakkında daha net bir şekilde en kısa sürede bir bilgilendirme yapacağız." 

Ayrıca hortum, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da da büyük yıkımlara yol açarken, Lüksemburg ve Fransa'da da etkisi...