02 / 05 / 2024

hsan Bodakçi

hsan Bodakçi

Batman'da 62 Milyon 347 bin TL'ye mal olacak ve 2017 yılı sonlarında bitmesi planlanan yeni 451 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yapımı sürüyor.

Sel ve taşkınlara yanlış şehirleşme neden oluyor, iklim değişikliği günah keçisi ilan ediliyor!

Kuvvetli yağışlar Türkiye'nin pek çok kentinde taşkınlara neden oldu. Durumu değerlendiren Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, yanlış şehirleşmeye dikkat çekiyor.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Konut satışlarındaki gurbetçi ilgisi, yakın zamanda rakamlara yansıyacak! 

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yaptığı açıklamada, yabancılara yapılan konut satışlarının artış trendinde olduğuna değinerek, gurbetçi ilgisinin rakamlara yansıyacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

İhsan Çulhalık: Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar!

İnşaat maliyetlerindeki artışa değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada "Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar" dedi.

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

Sonar Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sonar Gayrimenkul Müşavirliği Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Soner Yavuz ve Arda İhsan Ganioğlu imzasıyla kuruldu.

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekçioğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Bekçi imzasıyla kuruldu.

Denizli'de Haziran ayında bin 235 konut el değiştirdi!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafında yapılan açıklamaya göre Denizli ilinde 646 ilk satış, 589 ikinci el satış olmak üzere bin 235 konut satış sonucu el değiştirdi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaatının biteceği tarih!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Uçar Grup Yapı İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Uçar, Süleyman Uçar, İhsan Uçar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Hatay'da Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

İhsan Ar tarafından; ' Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 10:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

hsan Bodakçi Haberi

hsan Bodakçi

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Batman Bölge Devlet Hastanesi yanında 451 yataklı yaklaşık 48 bin metrekare kapalı alanı olan yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında bilgi verdi.


Kentteki sağlık hizmetlerinde yaşadıkları en büyük sıkıntılardan birisinin yatak sayısı olduğunu belirten Bodakçi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi projesiyle kamu hastanelerindeki yatak sıkıntısının minimum düzeye ineceğini söyledi.


Hastanenin 20 bin 690 metrekare arsa üzerinde inşa edildiğini söyleyen Bodakçi, "Hastanenin kapalı alanı toplan 47 bin 640 metrekare olacak. Hastane iki bloktan oluşacak. Bir tanesi ameliyathane öbürü poliklinik ve yataklı servis bloğu olacak şekilde dizayn edilecek. Ameliyathane bloğu bodrum, zemin ve 2 normal kattan oluşacak. Poliklinik ve yataklı servis bloğunda ise bodrum, zemin ve 9 normal kattan oluşacak. Bodrum kattı dediğimi...