04 / 05 / 2024

HSBC Bank A.Ş.

HSBC Bank A.Ş.

HSBC Bank A.Ş. İhtiyaç fazlası gayrimenkullerini 4 Haziran Pazartesi ve 8 Haziran cuma günleri arası elektronik teklif alma yöntemi ile satılacaktır

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

Resmen açıklandı! Yeni banka kuruldu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 300 milyon dolar muadili TL sermayeli “Enpara Bank A.Ş.” unvanlı bir mevduat bankası kurulmasını onayladı. Resmi gazete yayınlanan diğer bir tebliğle 2 milyar TL kuruluş sermayeli Colendi Bank A.Ş. unvanlı dijital mevduat bankası kurulmasına izin çıktı

ING Bank'tan Ağustos ayı müjdesi. Yeni emekli promosyon rakamını açıkladılar

Ağustos ayına girmemizle birlikte bankalar da emeklilere ödeyeceği promosoyon miktarını açıklamaya devam ediyor. O açıklamayı yapanlardan biri de ING Bank oldu.

Doları olanlar dikkat! Dünyaca ünlü bankadan dolar/TL tahminini: 2024 sonunda dolar ne kadar olacak?

Deutsche Bank dolar/TL tahminini güncelledi. Peki Deutsche Bank'a göre dolar kaç TL olacak? İşte detaylar...

HSBC yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Britanya merkezli HSBC, dolar/TL kurunun yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar/TL kuru yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olur?

ING Bank emekli promosyonunda çığır açıyor! Milyonlarca kişi zil takıp oynayacak

Bankaların art arda açıkladıkları promosyon rakamları milyonlarca emekliyi sevindirici rakamların gelmesine neden oluyor. Fakat ING bank son yaptığı güncelleme ile herkesi mest etti. İşte ING'nin güncellediği rakamlar.

HSBC doların 27 TL olacağını açıkladı! İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

HSBC doların 27 TL olacağını söyleyerek olası senaryoları açıkladı. İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

ING Bank'tan emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Temmuz ayına yaklaşmamızla birlikte emekli vatandaşlara yönelik promosyon haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak ING Bank tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik promosyon açıklaması yapıldı. İşte yeni promosyon miktarları.

ING Bank'tan emeklilere müjde! Promosyon tutarı herkesi şaşırttı 

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Emeklilere Mayıs ayında  vazgeçilmez rakamları sunana banka müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. İşte ING Bank'ın en güncel emekli promosyon rakamları

HSBC Bank A.Ş. Haberi

HSBC Bank A.Ş.
HSBC Bank, ihtiyaç fazlası konutlarının fiyatları 16 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiyor aynı zamanda ofis ve dükkanlarının da fiyatları 10 bin TL ile 368 bin TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.


Arsa ve tarla satışı da yapacak olan HSBC Bank'ın arsa ve tarlaları ise Sakarya Merkez'de ve Söğütlü ilçelerinde yer alıyor. 


Ankara Güdül'de ise 360 bin TL değerinde bir fabrika binası satıyor.


Bu satışlara teklif internet üzerinden yapılacak.


Detaylı bilgi için http://www.hsbc.com.tr/tr/ adresinden Satılık gayrimenkuller sayfasından ulaşabilirsiniz.


İlan için