02 / 10 / 2024

HSBC Bank A.Ş.

HSBC Bank A.Ş.

HSBC Bank A.Ş. İhtiyaç fazlası gayrimenkullerini 4 Haziran Pazartesi ve 8 Haziran cuma günleri arası elektronik teklif alma yöntemi ile satılacaktır

HSBC açıkladı! Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

İngiliz bankası HSBC, Türkiye ekonomisine yönelik öngörülerini yinelerken, dolar/TL öngörüsünü açıkladı. Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu. Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak?

ING Bank'tan 20.000 TL açıklaması. Emekliler acil baksın

ING Bank tarafından vatandaşlara yönelik 20.000 TL açıklaması gerçekleştirildi. Özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşların bakması gerekiyor.

ING, TEB ve Alternatif Bank'a elinde bu kadar para ile gidenler bu kadar geri alacak

Faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte bankalar tarafından verilen faiz oranları da değişkenlik gösteriyor. ING, TEB ve Alternatif Bank'a elinde bu kadar para ile gidenler bu kadar geri alacak.

Alman devi Deutsche Bank dolar tahminini açıkladı: O tarihte tam 37 TL olacak!

Alman devi Deutsche Bank  Türkiye Ekonomisti Yiğit Onay, yıl sonu dolar/TL beklentilerinin 37 TL olduğunu belirtti. İşte o açıklama...

Dolar 36 TL... HSBC'den Türkiye için dikkat çeken açıklama

Dünyanın en önemli bankaları arasında yer alan HSBC'den Türkiye'deki dolar kuru hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. 36 TL detayı önemli.

Dolar 33'ten 36'ye fırladı... HSBC resmen açıkladı

Dolar fiyatlarıyla ilgili bankaların tahminleri merak ediliyor... Vatandaşların konuyu ciddi şekilde araştırmaya başlamasının ardından ise HSBC'nin dolar tahmini yeniden gündem oldu.

Garanti Koza’dan 7 yıldır tapularını alamayan mağdurlara şimdi de Burgan Bank engeli: 'Evlerimiz satılmak isteniyor!'

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde, Garanti Koza'nın Burgan Bank'a olan borçları sebebiyle evler satılmak isteniyor. Mağdurlar, Garanti Koza ile Burgan Bank arasında anlaşma yapılmasını ve tapularını alabilmeyi talep ediyor. 

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

Resmen açıklandı! Yeni banka kuruldu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 300 milyon dolar muadili TL sermayeli “Enpara Bank A.Ş.” unvanlı bir mevduat bankası kurulmasını onayladı. Resmi gazete yayınlanan diğer bir tebliğle 2 milyar TL kuruluş sermayeli Colendi Bank A.Ş. unvanlı dijital mevduat bankası kurulmasına izin çıktı

ING Bank'tan Ağustos ayı müjdesi. Yeni emekli promosyon rakamını açıkladılar

Ağustos ayına girmemizle birlikte bankalar da emeklilere ödeyeceği promosoyon miktarını açıklamaya devam ediyor. O açıklamayı yapanlardan biri de ING Bank oldu.

Doları olanlar dikkat! Dünyaca ünlü bankadan dolar/TL tahminini: 2024 sonunda dolar ne kadar olacak?

Deutsche Bank dolar/TL tahminini güncelledi. Peki Deutsche Bank'a göre dolar kaç TL olacak? İşte detaylar...

HSBC Bank A.Ş. Haberi

HSBC Bank A.Ş.
HSBC Bank, ihtiyaç fazlası konutlarının fiyatları 16 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiyor aynı zamanda ofis ve dükkanlarının da fiyatları 10 bin TL ile 368 bin TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.


Arsa ve tarla satışı da yapacak olan HSBC Bank'ın arsa ve tarlaları ise Sakarya Merkez'de ve Söğütlü ilçelerinde yer alıyor. 


Ankara Güdül'de ise 360 bin TL değerinde bir fabrika binası satıyor.


Bu satışlara teklif internet üzerinden yapılacak.


Detaylı bilgi için http://www.hsbc.com.tr/tr/ adresinden Satılık gayrimenkuller sayfasından ulaşabilirsiniz.


İlan için