03 / 05 / 2024

Hüsamettin Koçan kim

Hüsamettin Koçan kim

2014 Avrupa Konseyi Müze Ödülü’ nü kazanan, Hüsamettin Koçan’ ın Bayburt’ un Bayraktar köyünde kurduğu Baksı Müzesi pek çok yeni projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Koç tarafından kuruldu.

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor! 

Euro/TL kuru bugün yeni rekorunu kırdı. 30 TL'ye koşan euro kuru bu sene 45,9 oranında yükseliş kaydetti. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç lira? 13 Temmuz 2023 euro/TL kuru...

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Rekordan rekora koşan dolar için yeni tahmin geldi! Dolar o tarihte 26 TL olacak!

Dolar/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 20,66 TL seviyesine yükselen dolar kuru rekordan rekora koşarken yeni dolar tahmini geldi. Dolar o tarihte 26 TL olacak!

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak!

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Devletten büyük destek! Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa 12 bin 500 lira  

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Nisan ayında da destek ödemeleri için çalışmaları hız kazandı. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin yardımına koşan bakanlık yeni destek ödemesini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak.

Doların 4 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! İslam Memiş net rakam verdi! Dövizciler dolup taşacak! Koşan kazanacak

Dolar kuru ile ilgili son dakika açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş doların 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Dövizciler dolup taşacak! Koşan kazanacak.

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Atasay'da altın zincir kolyeler sadece 1,145 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atasay'da büyük fırsat başladı. Koşan alıyor. Atasay altın zincir kolye 19 Ocak 2023 fiyat listesi.

Rekordan rekora koşan euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Piyasalarda son durum

Euro, bugün Türk Lirası karşısında 20,4277 TL seviyesini görerek tarihinin en yüksek rakamını gördü. Rekordan rekora koşan euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Piyasalarda son durum...

Gram altın tam tamına 15 TL birden düşecek! Rekora koşan gram altın için tir tir titreten açıklama şimdi geldi!

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, rekora koşan gram altın ile ilgili ''gram altın 15 TL birden düşebilir'' açıklaması yaptı. Açıklama karşısında yatırımcılar tir tir titredi. Son dakika gram altın yorumu...

Hüsamettin Koçan kim Haberi

Hüsamettin Koçan kim

Avrupa Konseyi’nden ödül alan Baksı Müzesi, projelere hız verdi. İlk hedef, müzenin ev sahibi Bayraktar köyünü eski mimarisine döndürmek.


2014 Avrupa Konseyi Müze Ödülü’nü kazanan, Hüsamettin Koçan’ın Bayburt’un Bayraktar köyünde kurduğu Baksı Müzesi pek çok yeni projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Önceki gün Nişantaşı’nda bulunan Sofa Otel’de Baksı Müzesi için bu ödülün neler ifade ettiğine dair bir basın toplantısı düzenleyen Hüsamettin Koçan, müzeye ilişkin yeni projeleri de anlattı. Koçan, müzede yeni sergilere hazırlandıklarını, Bayburt Baksı Müzesi Öğrenci Sanat Şenliği’nin devam edeceğini, Bayburt’taki kadınların müzede de sergilenen el işi üretimleri için yeni alanlar yaratılacağını ve köyün geçmişteki mimari yapısına dönmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.




Doğaya uygun olacak


Bayraktar köyünün kendine has mimari bir yapısı olan evlerden oluştuğunu ancak son yıllarda bu yapının bozulduğunu...