09 / 05 / 2024

Hüseyin Altınışık projeleri

Hüseyin Altınışık projeleri

Nevşehir İl Merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle resmi kişiliklerinde kişiliklerini kaybeden mahallerin yerine yeni mahallelerin kurulmasının düşünülmediği belirtildi. Altınışık Nevşehir'e yeni mahalle kurulması düşünülmediğini belirtti.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

Altın kâhini İslam Memiş, “Önemli gün geldi çattı!” adlı yazısında Fed’in ihtimallerini değerlendirdi. Memiş, Merkez Bankası’nın 50 baz puan faiz indirimini tercih etmesi halinde doların yukarı hareket etmesini beklediğini paylaştı.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Hüseyin Altınışık projeleri Haberi

Hüseyin Altınışık projeleri

Nevşehir İl Merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle resmi kişiliklerinde kişiliklerini kaybeden mahallerin yerine yeni mahallelerin kurulmasının düşünülmediği belirtildi. Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilimizde Nevşehir Belediyesinin şu an için yeni bir mahalle oluşumunu düşünmediğini dile getirdi. TOKİ ve Nevşehir Belediyesi işbirliğinde ilimiz merkezinde gerçekleştirilen ve ilk etapta Kale ve civarındaki mahallelerde uygulanan Kentsel Dönüşüm Uygulaması nedeniyle şehrin en eski yerleşim alanlarında mahalleler boşaltılmış ve yerel seçimle birlikte bu mahallelerin resmi kişilikleri de ortadan kaldırılmıştı. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından 21 mahalleye düşen Nevşehir il merkezinde yeni bir mahalle oluşumuna şu an için gidilmesinin düşünülmediğine dikkat çeken Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilerleyen zamanlarda Nevşehir Belediyesinin bu konuda yeni bir çalışma içerisine girebileceğini de dile...