24 / 07 / 2024

Hüseyin Arslan darbe açıklaması

Hüseyin Arslan darbe açıklaması

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Hüseyin Arslan: Demokrasinin yanındayız!

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Hüseyin Durak: Erdek turizmi do zeytinciliği de darbe alacak!

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak. Kooperatif Başkanı Durak Erdek'te turizm ve zeytincilik alanında açıklamalarda bulundu...

Hüseyin Güney: Alanya'da inşaatlar muz üretimini azaltıyor!

MUZBİR Başkanı Hüseyin Güney; YILDA 70 bin ton muz üretimi yapılan Alanya'da inşaat sektörünün gelişmesi muz üreticilerine darbe vurdu. "Alanya'da muz üretimi yapılan bazı bölgelerin imara açılması üretim alanlarını azalttı" dedi...

Hüseyin Kotan hurdalardan evine kalorifer sistemi kurdu!

Hüseyin Kotan: "Hurda malzemelerle kurduğum sistem sayesinde 1,5 ton kömürle hem tüm evi ve garajı ısıtıyor hem de 24 saat sıcak su ihtiyacımızı karşılıyoruz" dedi

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, iş hayatına üniversite son sınıfta, kurduğu inşaat şirketi ile giriş yaptı. Peki Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir? İşte biyografisi...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

Hüseyin Arslan darbe açıklaması Haberi

Hüseyin Arslan darbe açıklaması

 YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.


Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve ekonomisinin güçlenmesi için çalıştıklarını belirterek, YDA Group olarak, demokrasinin, seçilmiş hükümetin ve milli iradenin yanında olduklarını ifade etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve hükümetin üstün gayretleriyle Türkiye'nin en kısa zamanda birlik ve beraberlik içinde, bu zor günlerden daha da güçlenerek çıkacağına yürekten inandıklarını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:


"Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine aziz milletimizin asil evlatları tek vücut olarak karşı...