27 / 04 / 2024

hüseyin aydın

hüseyin aydın

TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor." dedi.

Ziraat Bankası 2016'da konut kredilerinde yüzde 50 artış sağladı!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, konut ve ihtiyaç kredileri ile bireysel finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında sektörün önde gelen bankası olduklarını söyleyerek, “2016’da konut kredilerinde yüzde 50 artış sağladık. " dedi.

Kredi stoku 2016'nın son çeyreğinde yüzde 7.7 büyüdü!

Bankacılık sektörü, kredilerde yılın 9 ayında yaptığı artışının tamamı kadar hacmi tek başına son çeyrekte yaptı. 2016’nın ilk dokuz ayında yüzde 8.4 artış gösteren kredi stoku, sadece son çeyrekte yüzde 7.7 büyüme kaydetti.

Ziraat’in kredi portföyü 280 milyar!

Hüseyin Aydın “Finansal sonuçların da gösterdiği gibi verimlilik içinde istikrarlı olarak büyümek, büyümeyi krediler ve kredilerde de ağırlıklı olarak reel sektör kanalıyla gerçekleştirmek olan ana stratejimizi uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

Hüseyin Aydın: Kanal İstanbul'un finansmanında liderlik yapmak istiyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Kanal İstanbul ile Çanakkale Köprüsü'nün finansmanında bulunmaktan büyük mutluluk duyarız. Hatta liderlik yapmak da isteriz" dedi.

Bankacılar tepki verip sonuç alıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Erdal Sağlam bugün köşesinde "bankacılar tepki verip sonuç alıyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bosna Hersek'te ikinci Cesar's Residence mağazası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Hüseyin Aydın: İflas ertelemeye yeni düzenleme getirilmeli!

Son günlerde ticaret mahkemelerinden sürekli iflas erteleme kararları çıkıyor. İflas erteleme uygulamalarında suistimaller başladığını ifade eden TBB Başkanı Hüseyin Aydın, "Yeni düzenleme gerekiyor" dedi.

Hüseyin Aydın: Yeni havalimanın finansal paydaşı olmaktan gurur duyuyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, gücünü Türkiye ekonomisinden alan bankacılık sektörünün, proje finansmanındaki toplam taahhütlerinin, bu projeyle 300 milyar TL'ye yaklaştığını vurguladı.

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Ziraat Bankası GYO kuruyor!

Genel Müdür Hüseyin Aydın açıkladı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'nın 2015'te gayrimenkul yatırım ortaklığı(GYO) kurmayı planladığını açıkladı.

Hüseyin Aydın: Türkiye ekonomisi için 2015'i pozitif algılıyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, " ECB'nin politikaları Türkiye'de kaynak akışını dengeleyici rol oynayacaktır. O nedenle de 2015 yılını Türkiye için pozitif algılıyoruz" dedi.

Rise İnşaat Orman Ürünleri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rise İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde kuruldu

'Konut kredisinde aylık faiz yüzde 1'in altına düşmez'

Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, konut kredisi faizlerinin kısa vadede yüzde 1'in altına düşmesini kesinlikle beklemediğini söyledi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Tarım Kredi açıkladı! Bazı gübre çeşitlerinde ton başına 400 lira indirime gidecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, üreticinin ekim döneminde en yoğun ihtiyacı olan kimyevi gübreler arasında 20.20.0 çeşitlerinde 10 gün süre ile ton başına 400 lira indirim yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çiftçiden borca mahsuben arpa alımı yapılacak! Arpa alım fiyatı bakın ne kadar oldu?

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin arpayı 5 bin 500 liradan alacağı haberi çiftçilerin tepkisini çekti. Arpa alım fiyatı 2023 yılında yeni atanan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından 5 bin 500 lira olarak belirlendi. İşte çiftçilerin tepkisini çeken haberin detayları…

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Tarım Kredi'nin 2023 yılı yatırım hedefi 5 milyar lira!

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin en önemli oyuncularından olmayı hedeflediklerini söyleyerek, bu seneki toplam yatırım tutarlarının 2,5 milyar liraya ulaştığını, gelecek sene de ilave 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydetti.

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gıda ve gübre fiyatlarını düşürecek iki proje geliyor

Çiftçilerin en önemli girdi kalemleri arasında yer alan gübre fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam yapılmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, zamlanan fiyatların ne zaman düşeceğini açıkladı. İşte Aydın'ın açıklamasından dikkat çeken detaylar..

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

hüseyin aydın Haberi

hüseyin aydın

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründe bir refinansman talebi olup olmadığı ile ilgili bir takım söylemlerde bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Aydın, "Gayrimenkulde ihtiyaçlar kentlere ve türlere göre değişiyor. Örneğin; benim bankam nüfus bakımından ilk 10’da olan bir kentin de, bir kentsel dönüşüm kredilendirme işlemini yaptı... Adam takır takır satıyor. Dolayısıyla ‘inşaat sektöründe herkes sorunlu’ gibi bir yaklaşım doğru değil. Farklı kentlerde farklı tipler farklı satılıyor. Biraz daha yavaş satılan yerler var mıdır, vardır tabii." dedi. Aydın, Ziraat Bankası’nda da inşaat sektöründe faaliyet gösterip diğer sektörlerden daha yoğun bir yapılandırma refinansman talebi olmadığını...