07 / 05 / 2024

Hüyük Belediyesi konut projeleri

Hüyük Belediyesi konut projeleri

Hüyük Belediyesi'nin girişimi üzerine başlatılan toplu konut projesi kapsamında ilçe merkezinde 125 konut inşa edilecek. Vatandaş, Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde olduğu gibi kira öder gibi ev sahibi olacak...

Enflasyondaki hedefe en büyük engel konut fiyatlarında ve kiralarda yaşanan artışlar! 

Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, enflasyonda hedefe ulaşmak için gerekli en büyük engelin konut hizmet sektöründeki fiyat yükselişleri olduğunun altını çizdi. İşte o açıklama...

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Hüyük Belediyesi konut projeleri Haberi

Hüyük Belediyesi konut projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Hüyük ilçesinde de toplu konut hamlesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 


Hüyük Belediyesi'nin girişimi üzerine başlatılan toplu konut projesi kapsamında ilçe merkezinde 125 konut inşa edilecek. Vatandaş, Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde olduğu gibi kira öder gibi ev sahibi olacak. 


Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hüyük ilçesinin de toplu konut projesinden istifade edeceğini söyledi. 


Proje kapsamında yapılan ihaleyi üstlenen firmanın Akdağ Mahallesindeki toplu konut alanında etüd çalışmalarına başladığını belirten Akgümüş, "Proje çerçevesinde 3 ve 4'er katlı 3+1 dairelerden oluşan 125 toplu konut üretilecek. Vatandaşımız burada kira öder gibi ödeme yaparak ev sahibi olmaya hak kazanacak. Çalışmaların başlamasının ardından proje en kısa sürede devreye girerek hak sahibi vatandaşlarımıza konutlarının anahtar teslimi yapılacak" dedi. Hüyük ilçe merkezinin Beyşehir Gölü...