12 / 05 / 2024

ibb iftar etkinlikleri

ibb iftar etkinlikleri

Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri de yer aldı...

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

Metro İstanbul, İstanbul metrosunu kullanan milyonlarca vatandaşı etkileyecek olan yeni sefer düzenlemesini duyurdu. Açıklamada, değiştirilen metro seferlerinin tarihleri de belirtildi. İşte, İstanbul metrosunun güncellenmiş tarifesi...

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

İBB tarihi garlar ihalesinden elendi!

Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının bazı bölümlerinin, kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak için kiralanması ihalesi sonuçlandı. İhaleyi Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi alırken, İBB ihaleden elendi.

ibb iftar etkinlikleri Haberi

ibb iftar etkinlikleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. Binlerce İstanbullunun katıldığı iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri, işadamları ve sivil toplum kuruluşları da yer aldı.


İftar öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, mübarek Ramazan-ı Şerif’in bir iftarında Taksim Meydanı’nda İstanbul’un bir araya geldiğini belirterek, “Sevginin, hoşgörünün ve insani değerlerin ön plana çıktığı bu ayda iftar sofrasını paylaşmanın ve 14 milyonluk İstanbul’un bir parçası olduğumuzu anlamanın adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Burada nasıl bir araya geldiysek her daim güzellikleri paylaşabiliriz” diye konuştu.


“Taksim beraberce duygularımı paylaştığımız ve geleceğe yürümek adına önemsediğimiz, Cumhuriyet Anıtımızın da bulunduğu bir alan” ifadesini kullanan Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’nın yakın bir...