22 / 05 / 2024

İBB mezarlık

İBB mezarlık

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelindeki mezarlıklarda yer alan hizmet binalarını onarım işini açık ihale usulü ile 29 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkaracak.

Dedelerinizin ve ninelerinizin mezarlarına sahip çıkın! İBB başkasına satabilir!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, İBB Mezarlıklar Müdürlüğünün tapusu alınmamış mezarların satıldığı iddiasını gündeme getirdi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabında yer verdiği o paylaşım...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB, Hezarfen Danışmanlık’ın teklifine itiraz etti!

Haydarpaşa ve Sirkeci Gar sahasındaki bazı alanları kiraya vermek için TCDD’nin açtığı ihaleye tartışmalar arasında katılan İBB, pazarlık aşamasında yarışacağı Hezarfen Danışmanlık’ın teklifine şartnameye uygun olmadığı için itiraz etti. 

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

İstanbul'da Suriyelilere özel mezar alanı!

2011 yılında ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Avrupa Yakası'ndaki Kilyos Mezarlığı ile Anadolu Yakası'ndaki Hekimbaşı Mezarlığının içinde özel bir mezarlık alanı ayırdı. 

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

İBB mezarlık Haberi

İBB mezarlık

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul genelindeki mezarlıklarda yer alan hizmet binalarını onarım işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 28 adet hizmet binası yapımı ve mevcutların onarımını kapsayan iş 360 günde tamamlanacak. 


İhalesi; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü'nde 29 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


2014/110231 İKN İST.B.B.BŞK.SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE İŞLERİ MÜDÜR - Evrak No: 293


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


İstanbul Geneli Mezarlıklarında Hizmet Binaları Yapım ve Onarımı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin 


ayrıntılı bilgiler aşağıda ver almaktadır.


İhale Kayıt Numarası; 2014/110231


1- İdarenin


a) Adresi Zincirlikuyu mezarlık alanı girişi Büyiikdere Caddesi ŞİŞLİ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası:2123126585 - 2122115131


c) Elektronik Posta Adresi: adem. a ve...