07 / 07 / 2024

ibb sanatçı yaşam evi

ibb sanatçı yaşam evi

Evsiz kalan oyunculara huzurevi açılması konusu hayatını kaybeden her sanatçıdan sonra tartışılıyordu. Vefat eden Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden Mesut Engin'in sokakta yaşadığı dönemlerde de gündeme gelmişti bu tartışmalar...

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Antalya Muratpaşa'ya yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, falezlerde yer alan toplam 15 bin metrekarelik alanda, kültür, sanat, eğlence ve dinlenme aktivitelerine olanak tanıyan yeni bir yaşam alanı düzenlemesi yapıyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone yaşam alanlarına derinlik ekliyor!

Desen ve dokularındaki çeşitlilik seramikleri bir sanat eserine dönüştürürken; doğallığı daha fazla yaşam alanlarımızda görmemizi sağlıyor. Brick Stone, uyumlu renkleriyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu etkisiyle yaşam alanlarına derinlik ekliyor.

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Manisa Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

ibb sanatçı yaşam evi Haberi

ibb sanatçı yaşam evi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sanatçıların huzurevi sorununa el atarak Kartal Yakacık'ta 'Sanatçı Yaşam Evi'ni açtı. Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "Biz burada gönüllerimizi, yüreklerimizi birleştirerek bu yaşam evini açtık." dedi.

Yaşam evinin açılmasının önemli olduğunu belirten sanatçı Erol Evgin ise şimdiden odasını ayırttığını ifade etti. POPSAV Başkanı Hakan Peker ise, "Yaşam evi hakkında köklü çözüm istiyorduk. O isteğimiz burada hayata geçti." diye konuştu. 7 bin metrekarelik alanda kurulan merkezde, tek ve iki kişilik toplam 44 oda bulunuyor. 60 sanatçıya hizmet verilmesi planlanan Sanatçı Yaşam Evi'nde; kütüphanenin yanı sıra TV, hobi ve dinlenme salonları, yemekhaneler, revir var. Yürüyüş parkurlarıyla birlikte hobi bahçelerinin de yer aldığı merkezde tavuk kümesi de mevcut. Bunların yanı sıra merkezde kalan sanatçıların sosyal hayata...