16 / 05 / 2024

ibb toplantı

ibb toplantı

İBB Güngören ilçesi muhtarlarının sorunlarını çözüme ulaştırmak için “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 22’incisini gerçekleştirdi. Toplantıda, Güngören ilçe muhtarlarının talep ve şikâyetlerini kayıt altına alındı

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

İBB Meclisi Ekim ayı toplantısında imar görüşüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı da önceki oturumlar gibi sadece plan tadilatları ve imar değişiklerinin görüşülmesi, “İstanbul’un imardan başka sorunu yok mu?” sorusunu akıllara getiriyor.

İBB Meclis Şubat Ayı Toplantıları başladı!

İBB Meclis Şubat Ayı Toplantıları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever’i ziyaret eden İl Başkanı Murat Karayalçın ve Milletvekili Umut Oran meclis haftasında meclis üyelerine başarılar diledi.

İBB Şubat Ayı Meclis Toplantıları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 7’nci Seçim Dönemi, 2’nci toplantı yılı, Şubat ayı toplantıları, 9 Şubat 2015 Pazartesi – 13 Şubat 2015 Cuma tarihleri arasında yapılacak.

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Sinpaş GYO, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Sinpaş GYO, 2011 yılına ait olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Nurol GYO, genel kurul toplantı sonucunu açıkladı!

Nurol GYO, genel kurul toplantısının sonucunu, kazanç dağıtım tablosunu ve hazirun cetvelini açıkladı

Kiler GYO, 5 Haziran'da Genel Kurul Toplantısı yapacak!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 5 Haziran'da Genel Kurul Toplantısı yapacağını açıkladı

FG Wilson'ın Global 2012 – 2013 Dönemi Toplantısı İstanbul'da yapıldı!

1966'dan beri Avrupa'nın en büyüğü ve dünyanın önde gelen Jeneratör Sistemleri FG Wilson UK'ın Global 2012 - 2013 Hedefler – Açılımlar – Yatırımlar Toplantısı İstanbul'da yapıldı

Pera GYO, olağan genel kurul toplantı sonucunu açıkladı!

Pera GYO A.Ş., Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucunu bildirdi

Ataç İnşaat, olağan genel kurul toplantısı ve davet-vekaletnameleri açıkladı!

Ataç İnşaat, genel kurul toplantısı yapılmasına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı

Rönesans Gayrimenkul, 2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunu açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunu açıkladı

ibb toplantı Haberi

ibb toplantı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlediği “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 22’cisi Güngören ilçe muhtarlarıyla Bahçelievler’de yeni kurulan Çağrı Merkezi (ALO 153) binasında gerçekleştirildi.


Toplantıda, Güngören ilçe muhtarlarının talep ve şikâyetlerini kayıt altına alarak çözüme ulaştırmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Şehir Planlama Müdürlüğü,  Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ve İETT yetkilileri de yer aldı.


Toplantıda konuşan Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 2007 yılında Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Muhtarlar Hizmet Birimi’nin sadece İstanbul muhtarlarına özel hizmet verdiğini söyledi.


Toplantı kapsamında Güngören ilçesi muhtarları, mahallerinde yaşadıkları sıkıntıları ve Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini ayrı ayrı ifade ettiler. Toplantıda...