05 / 05 / 2024

ibb yeni atamalar

ibb yeni atamalar

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

İBB'den yeni evlenen çiftler için evlilik desteğine zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yeni evlenen çiftlere verdiği “Evlilik Desteği”ni yüzde 115 yükselterek 7 bin Türk Lirası’ndan 15 bin Türk Lirası'na çıkardığını duyurdu. Buna göre, İBB “Evlilik Desteği”ne başvuru nasıl yapılır?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

İBB'den İstanbul’daki riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB, çürük binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla yeni bir finans modeli hazırlandı. Riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB'den İstanbul’daki hasarlı bina tespitleri için yeni karar!

İstanbul’da depreme karşı riskli kabul edilen 2000 senesinden önce yapılmış binalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz şekilde yaptığı hızlı tarama testinin kapsamı, 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda yeni binanın da yıkılması nedeniyle genişletildi.

İBB'den İstanbullulara toplu konut müjdesi! Sultangazi'ye tam 488 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de 488 yeni konut inşa edecek. Proje 392 milyon 200 bin 815 TL'ye mal olacak.

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 3 yeni atama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda üç yeni atama gerçekleştirildi. İşte o atamalar...

İBB’nin yeni gazete büfesi ve çay bahçesi açma talebi reddedildi!

İBB’nin yeni gazete, çiçek büfesi ve çay bahçesi açma talebi, AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanmadı. CHP’li Tarık Balyalı, yandaşlara verileceği ileri sürülerek alınan ret kararını eleştirdi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

ibb yeni atamalar Haberi

ibb yeni atamalar

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde söz verdiği gibi çalışma arkadaşlarını uzman kadrolardan oluşturmayı sürdürüyor.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre İBB Başkanı İmamoğlu, Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na raylı sistem uzmanı Orhan Demir’i Raylı Sistemler Daire Başkanlığına, çok iyi seviyede Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na da Yüksek Mimar Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin’i atadı.

'ULAŞIM UZMANI' ORHAN DEMİR, AYNI ZAMANDA MİMAR VE ŞEHİR PLANCISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Orhan Demir, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1979'da mezun oldu. Orhan Demir, yüksek lisans eğitimini de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı.

1983-1994 yılları arasında sırasıyla, İmar ve İskan Bakanlığı Büyük İstanbul...