27 / 04 / 2024

İbrahim Bayazıt

İbrahim Bayazıt

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Bakan Yumaklı'dan büyük yapılarla ilgili dikkat çeken açıklama: Artık yüzde 100 milli olarak yapılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de devasa yapıların Türk mühendis, mimar ve işçilerin emeğiyle yapıldığını dile getirdi. 

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Tuzla'da Mızgin Akbıyık Bayazıt tarafından kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

İbrahim Bayazıt Haberi

İbrahim Bayazıt

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.­Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü  özel ve resmi inşaat, kat karşılığı, kooperatif, iş yeri, inşaat ve taahhüt işleri, tarihi eserlerin restorasyonu, yol, park, bahçe, kaldırım, su arkı, içme suyu hattı, kanalizasyon, arıtma tesisi, elektrifikasyon, kanal, köprü, menfez, sondaj, iskele, liman, hava alanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları,enerji nakil hatları, hafriyat, tesisat taahhüdü ve yapımı, bu işlerle ilgili her nevi proje, plan, mühendislik, teknik müşavirlik ve müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, uygulaması, takibi,...