03 / 05 / 2024

İbrahim Özçimen açıklama

İbrahim Özçimen açıklama

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, dün akşam saatlerinde meydana gelen merkez üssü Ulumescit olan 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yaptı. "Kendimizi test etme imkanı bulduk" diyen Özçimen, depremlere alışık olmak gerektiğini söyledi.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Fed faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Jerome Powell'dan geldi! Yükseltmeye hazırız!

Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Fed Başkanı Jerome Powell'dan geldi. 

Akbank müşterisi olanlar yaşadı. Flaş açıklama geldi

Özel bankalar krediler konusunda açtı ağzını yumdu gözünü. Krediler konusunda flaş bir açıklama da Akbank cephesinden geldi.

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşımızın meraklarını giderek açıklama gerçekleştirildi.

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İş Bankası kampanyaya doymuyor. Flaş bir açıklama daha

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. O bankalar arasında yer alan İş Bankası da kampanyaya bir türlü doymak bilmiyor. Banka tarafından bir süreden bu yana devam eden kampanya hakkında yeni açıklama yapıldı.

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Vakıfbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Promosyon miktarı açıklandı

Vakıfbank'tan emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir açıklama geldi. Vakıfbank tarafından emekli vatandaşlarınıza yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde...

İbrahim Özçimen açıklama Haberi

İbrahim Özçimen açıklama


Uzun bir aradan sonra, 4.8 büyüklüğündeki depremle bir kez daha kabus yaşayan Bolu'da panik yavaş yavaş atlatılmaya başladı. Gece boyunca 20 artçı depremle sabaha kadar sallanan kentin Valisi İbrahim Özçimen'den açıklama geldi. Dün akşam yaşanan depremin ardından kendilerini test etme imkanı bulduklarını söyleyen Bolu Valisi İbrahim Özçimen, şöyle konuştu: "Ekiplerimiz süratle görevli oldukları yerlere intikal etti. Bir bakıma canlı tatbikat gibi oldu. Sağlık görevlileri başta olmak üzere AFAD ekipleri, emniyet ve jandarmamız durumu kontrol altına aldı. Tabiî ki medeni ve gelişmiş bir ülkede, 4.8 şiddetindeki depremden sonra insanların ve kamunun hiç paniklememesi gerekir. Bizim gibi depremselliği yüksek ülkelerde bu tür olaylar sıradan olaylardır. İnsanlar kentsel dönüşümü tamamladığımızda, binaları deprem yönetmeliğine uydurduğumuzda değil 4.8'ler, 7 şiddetindeki bir depremde bile normal...