27 / 04 / 2024

IC İçtaş Gayrimenkul

IC İçtaş Gayrimenkul

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vakkas Taş tarafından kuruldu.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Ta Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Arslan tarafından kuruldu.

Ic Raga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ic Raga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  300  bin TL sermaye bedeli ile Alı Kouhzadeh, Elham Ebrahımı, Mahshıd Golshanı tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

IC İçtaş Gayrimenkul Haberi

IC İçtaş Gayrimenkul

Mehmet Salih Çeçen, 1978 yılında Ankara’da doğdu. Mehmet Salih Çeçen, Bilkent Üniversitesi- Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü- Siyaset Bilimi anabilimdalından mezun olmuştur.


Mehmet Salih Çeçen, Enerji, İnşaat, Turizm, Havacılık ve Sanayi alanlarında Türkiye’nin önde gelen yatırım şirketlerinden biri olan –IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding’de farklı pozisyonda ve alanda yeteneklerini ve bilgisini geliştirdikten sonra IC Grup’un özellikle Altyapı yatırımları ve Turizm ve Havacılık sektöründe hizmet vermiştir. Kendisi bahsi geçen sektörlerin Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Ayrıca, Çeçen IC Yatırım Holding’in sosyal aktivitelerinde aktif bir rol oynamaktadır. Kendisi halen IC Kuruluşundaki ve Eğitim, Kültürel aktiviteler ve Sayın İbrahim Çeçen ve ailesinin ilgilendiği 5000 üniversite öğrencisine burs sağlama gibi birçok önemli aktiviteyi de kapsayan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi projelerindeki çalışmalarına devam etmektedir.


Mehmet Salih Çeçen'den...