17 / 05 / 2024

iç mimari projeleri

iç mimari projeleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı konuşmasında konut projelerini mimari açıdan ve dekorasyon açısından ele aldı....

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

iç mimari projeleri Haberi

iç mimari projeleri
ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı'nın konuşması:


Sizin yaptığınız projelerin tasarım dekorasyon hizmeti veriyorum firmamda. Şunu görüyorum. Yabancı müşteriler neden gelmiyor... Merter'de lüks bir rezidansta iç mimari yapıyordum. Sadece dış konsepte o kadar önem veriliyor. Projeler satışa çıkıyor. Amerikan İngiliz Alman mimarlarla çalışıyorlar artık yerli mimarları da bıraktılar. İç dekorasyonda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 2 milyon dolarlık da 200 bin liralık evde alsanız aynı mutfağı görmekten sıkıldık. Ben lüks konutlarda Merter'deki rezidansta baştan sonra yıkıp tekrar yaptığımı biliyorum. 2 milyon dolara bir yer alıyor ve kaliteli bir şey görmek istiyor. Markaları kınadığımdan değil ama farklı kapılar farklı seramik görmek istiyor. Müşterim oteller zinciri olan paralı bir adamdı etrafına o firmayı tavsiye etmedi. 4 arkadaşı başka projeden daire satın aldı. Hepsi...