04 / 05 / 2024

İçerenköy imar durumu

İçerenköy imar durumu

Ataşehir İlçesi'ne bağlı İçerenköy Mahallesi'ndeki 12 parselin bir kısmına ilişkin uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Küçükbakkalköy ve İçerenköy'ün imar planları onaylandı!

Küçükbakkalköy, İçerenköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin 1/1000 ölçekli  Uygulama İmar Planları onaylandı.

Sakarya Erenköy'de imar talebi!

Erenköy Mahallesi'nde vatandaşlar, mahallelerinin imara açılmasını istiyor. "Mahalledeki kat sınırlamasının kaldırılsın" diyen vatandaşlar çözüm bekliyorlar. 

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

İçerenköy uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı İçerenköy Mahallesi'ndeki 12 parselin bir kısmına ilişkin uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Ataşehir İçerenköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 06.07.2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 17 Kasım'da askıdan inecek.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı....

Kadıköy Erenköy imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde 830 Ada 40 No’lu Parselin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İçerenköy imar durumu Haberi

İçerenköy imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 06 Temmuz 2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı tadilatı 17 Kasım akşamına kadar askıda kalacak.

İmar planı tadilatı için...