03 / 05 / 2024

ICSC Solal Pazarlama Ödülleri

ICSC Solal Pazarlama Ödülleri

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

Forum Kayseri'ye IPRA, Altın Küre Ödülü verdi!

Forum Kayseri açılış töreni, Uluslarası Halkla İlişkiler Derneği IPRA'nın "Etkinlik Yönetimi" dalında verdiği Altın Küre Ödülü'nü kazandı

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

2015 ICSC Solal Pazarlama Ödülleri finalistleri açıklandı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde dünyadan birçok prestijli proje finale kaldı.

Mall of İstanbul Solal Pazarlama Ödülleri'nde en güçlü adayı!

Haziran ayında Kopenhag’da yapılacak ve sektörün Oscar’ları olan “Solal Pazarlama Ödüllerinde” Mall of İstanbul büyük ödülün en güçlü adayı..

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Ahmet Olmuştur THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ahmet Olmuştur Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com tarafından düzenlenen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları, Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşti.Toplantıda satış ofisi, satış ekibi moral ve motivasyonu nasıl sağlanır, neler yapılması gerekir konuşuldu...

Emek Elektrik Amerika'da pazarlama şirketi kuruyor!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., finansal kazanımları değerlendirerek Amerika'da bir pazarlama şirketi kurulmasına, 5 yılda 8,5 milyon dolar ciro hedefine ulaşılması durumunda üretim faaliyetine geçilmesine karar verdi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın beşincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında satış ofisi dizaynı, satış ekiplerinin moral ve motivasyonu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı.

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi, Faisal Ali H. Abualkhair tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

ICSC Solal Pazarlama Ödülleri Haberi

ICSC Solal Pazarlama Ödülleri

Açılışıyla yankı uyandıran Primemall Gaziantep de “2015 ICSC Solal Marketing Awards” finalistleri arasında gösterildi.


Elli sekiz yıl önce kurulan ve dünya çapında 70 bin üyesi olan ICSC, her yıl dünyanın en kaliteli alışveriş merkezlerini ve dünya ekonomisine yön veren liderleri bir araya getirerek başarılı projeleri ödüllendiriyor. Geçtiğimiz yıllara göre rekor sayıda başvurunun olduğu 2015 ICSC Solal Marketing Awards’da 25 farklı ülkeden 232 katılımcı arasından yüksek kalite kriterlerine bağlı olarak finalistler belirlendi. Primemall Gaziantep’in de aralarında bulunduğu finalistler 2 Haziran 2015 tarihinde Kopenhag’da gerçekleştirilecek ICSC Avrupa Pazarlama Konferansı’nda ödüllendirilecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin; “Dünyanın ilgiyle takip ettiği ve birçok prestijli projenin yarıştığı ICSC Solal Pazarlama Ödülleri’nde finale kalmak; yaptığımız iş ile doğru yolda olduğumuzu görmemizi...