02 / 05 / 2024

igdaştan doğalgaz tasarruf açıklaması

igdaştan doğalgaz tasarruf açıklaması

İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, doğalgazın daha tasarruflu kullanımına ilişkin bilgi verildi. Bina yalıtımının yüzde 40, pencere ve kapıların PVC doğrama ve çift cam yapılmasının da yüzde 15 tasarruf sağladığı belirtildi...

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Elektrik ve doğalgaz zamlarının ardından şimdi tasarruf zamanı... Kış kapıda ve havalar git gide serinleyecek. Artık doğalgaz fiyatları tüketicinin cebini yakmaya devam edecek gibi duruyor. Ancak sizler için hazırladığımız önlemlerle doğalgaz masrafınızı düşürebilirsiniz….

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Doğalgaz ve elektriğe kademeli tarife nasıl olacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda kademeli olarak geçilecek tarifenin tasarruf ve verimli kullanım sağlayacağını söyledi. Peki doğalgaz ve elektrikte kademeli tarife nasıl olacak?

Bu habere içiniz ısınacak! Doğalgaz tarifesi uygun fiyatla ücretlendirilecek!

Doğalgaz faturalarında kademeli tarife sona erdi. Kademeli tarife ile doğalgazı daha az kullananların maliyetleri daha düşük maliyetle karşılanacak. Uzmanlar, bu sisteme geçişle birlikte doğalgaz kullanımında tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

igdaştan doğalgaz tasarruf açıklaması Haberi

igdaştan doğalgaz tasarruf açıklaması


İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, doğalgazın daha tasarruflu kullanımına ilişkin bilgi verildi. Bina yalıtımının yüzde 40, pencere ve kapıların PVC doğrama ve çift cam yapılmasının da yüzde 15 tasarruf sağladığı belirtildi. 


Kış mevsiminin ülkede kendini hissettirdiği, beyaz örtünün yurdu kapladığı günlerde, İGDAŞ doğalgazın nasıl daha tasarruflu ve güvenli kullanabileceğine yönelik önerilerini kamuoyuyla paylaştı. Hem çevreci hem de avantajlı bir yakıt olan doğalgazı seçen tüketiciler, bilinçli kullandıklarında yıl bazında ciddi tasarruf sağlıyor. 


İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, tasarruf etmenin yolu ‘ısınma’ ve ‘sıcak su temini’ şeklinde iki ana başlıkta sıralandı. Bu önerilerin tamamı uygulandığında yüzde 60’a kadar tasarruf etmenin mümkün olduğu vurgulandı. 


Isınma konusundaki öneriler şu başlıklar altında toplandı: 


Evlerdeki ısı kaybının büyük bir bölümü yalıtımı olmayan binalardan kaynaklanır. Bina yalıtımı yaptıranlar yüzde 40 tasarruf ederler.


Isı verimliliği sağlamak...