28 / 04 / 2024

ığdır Dilucu Kapısı yenileme çalışmaları

ığdır Dilucu Kapısı yenileme çalışmaları

Iğdır’daki Dilucu Kapısı 75 milyon liralık yatırımla yenilenecek. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu adına konuşan TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, 80 bin metrekarelik alanda kapının faaliyet göstereceğini belirtti.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

ÖSYM duyurdu! Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın tarihi açıklandı. Peki Müdür ve müdür yardımcısı seçme sınav tarihi ne zaman?

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

EYT düzenlemesinde yıl sonu kapısı aralandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin resmen peş peşe açıkladı! 

EYT düzenlemesini bekleyen vatandaşlar, yetkili isimlerin açıklamalarını yakından takip ediyor. EYT düzenlemesinde 2023 kapısı aralandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin resmen peş peşe açıkladı! İşte ayrıntılar...

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

ığdır Dilucu Kapısı yenileme çalışmaları Haberi

ığdır Dilucu Kapısı yenileme çalışmaları


Türkiye ile Nahçıvan arasında faaliyet gösterecek Iğdır’daki Dilucu Kapısı 75 milyon liralık yatırımla yenilenecek.


Temel atma töreni için Iğdır’a giden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ses tellerinde yaşadığı sorun nedeniyle törende konuşma yapamadı, izlemekle yetindi.


2014’TE FAALİYETE GEÇECEK


TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu adına konuşan TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, 80 bin metrekarelik alanda kapının faaliyet göstereceğini belirtti. Kopuz, “TOBB olarak modernize edeceğimiz Dilucu Sınır Kapısı’ndan 500 bin TIR ve 5 milyon yolcu geçecek. Çalışmalar 7-8 ayda bitecek ve 2014 sonunda hizmete açılacak. Türkiye’nin kara gümrük kapılarından yapılan her 100 taşımacılığın 6’sı buradan yapılıyor. Iğdırlılar buraya umut kapısı diyor. Burası gerçekten umut kapısı olacak” dedi. Gümrük Ticaret AŞ Başkanı Arif Parmaksız, modernize edilen 7 kapıya 300 milyon TL yatırdıklarını...