15 / 05 / 2024

Iğdır OSB yatırımcı projesi

Iğdır OSB yatırımcı projesi

Iğdır OSB’ye ‘Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Altyapı Eksikliklerini Tamamlıyor, Yatırımcının Yüzü Gülüyor Projesi” kapsamında 800 bin TL’lik yatırım yapıldı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların geleceği rakam şimdiden belli oldu. Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin. Dolar seçimden sonra ne kadar olacak?

Altın yatırımcılarının dikkatine! Yeni dönemin işaretleri ortaya çıkıyor: İşlem yapmadan önce bunu duymalısınız!

Yeni dönemde altın yatırımcıları için önemli işaretler var! Önce dinlemeniz gerekenler: işlem yapmadan önce bilgi sahibi olun! Hemen bakın...Sonra pişman olmayın...

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Az önce duyuruldu! SPK’dan, yatırımcının dört gözle beklediği kararlar!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka arzlarda bundan sonra bireysel yatırımcıları rahatlatacak kararlar aldığını duyurdu. Peki buna göre yeni dönemde yatırımcıya yönelik ne gibi değişiklikler olacak?

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

Iğdır Merkez TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Iğdır Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Iğdır Merkez ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Iğdır Merkez ilçesi sosyal konut projesi...

TOKİ Iğdır Merkez'de 550 adet konut 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Iğdır'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Iğdır hangi ilçelerde inşa edilecek?

Iğdır OSB yatırımcı projesi Haberi

Iğdır OSB yatırımcı projesi

Iğdır OSB’ye ‘Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Altyapı Eksikliklerini Tamamlıyor, Yatırımcının Yüzü Gülüyor Projesi” kapsamında 800 bin TL’lik yatırım yapıldı. Iğdır Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında kabul edilen “Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Altyapı Eksikliklerini Tamamlıyor, Yatırımcının Yüzü Gülüyor Projesi”yle 800 bin TL altyapı çalışması gerçekleştirildi. Açılış törenine Iğdır Belediye Başkanı Murat Yigit, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Ulus, Iğdır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan ile iş adamları katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Iğdır OSB Müdürü Hakan Aras, yapılan destek ile gerçekleşen hizmetlere değinerek, “Organize sanayide yapılan çalışmalarda SERKA’ya proje sunularak yüzde 25’i müteşebbis heyeti başkanlığı tarafından, yüzde 75’i SERKA tarafından karşılanan toplamda...