26 / 07 / 2024

ıhı körfez

ıhı körfez

Türkiyenin yurtdışına açılan ilk müteahhitlik firması olan STFA, yeniden yapılanma kapsamında 1.1 milyar dolar cirosu içinde 700 milyon dolar pay alan inşaat sektörüne yurtiçinde ve yurtdışında odaklanmaya devam ederken, enerji sektöründe de faaliyetlerin

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Akademi Lisesi Körfez şubesi için çalışmalar başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Beediyesi, Akademi Lisesi Körfez şubesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonuna kavuşuyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Körfez Geçiş Projesi hızla hayata geçirilmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş, Körfez Geçiş Projesi'nin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Körfez'de Türk inşaat yatırımları azalacak mı?

Katar krizi Türkiye’deki yatırımcıları endişelendiriyor. Türkiye’de hız kazanan müteahhitlik sektörünün Körfez'de inşaat projelerinin askıya alınmasıyla yavaşlaması bekleniyor.

Kocaeli Körfez'de vizyon projeler hızla yükseliyor!

Körfez’in vizyon projelerinden olan Sarnıç Han ve üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

ıhı körfez Haberi

ıhı körfez

STFA, 2012 yılı için Japon IHI ile 256 milyon dolarlık İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Umman Ulaştırma Bakanlığı ile 305 milyon dolarlık Umman Bidbid-Sur Yolu projelerinin anlaşmalarını da imzaladı.

Otoyol A.Ş.nin inşa edeceği Türkiyenin en büyük otoyol projesi olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamındaki İzmit Körfez Geçiş Köprüsünü yapacak olan Japon IHI ve ITOCHU konsorsiyumu, köprünün 2 adet kule temeli ve ankraj yapılarını inşa etmesi için Türk müteahhitlerinden STFA ile anlaştı. Japon IHI ile 256 milyon dolarlık anlaşma imzaladıklarını söyleyen STFA Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Neyzi, Kurucularımızdan Sezai Türkeş, bu projenin yapılması için çaba harcadı.

Enerji girişimi yayılacak

1987 yılında hükümeti bu konuda ilk bilgilendiren Sezai Türkeş oldu. STFA, bu projenin ihalesine Japon IHI ve diğer kuruluşlarla birlikte girmişti. En başından...