14 / 05 / 2024

Ihlamur Konağı telefon

Ihlamur Konağı telefon

Kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Sungur: ‘’Bize emanet edilen büyüklerimize, sadece iyi bakım değil, mutlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından huzurevi anlayışına yeni bir boyut kazandırmak amacıyla inşa edilen Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı...

Ihlamur Konağı yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı!

Yaşamkent’ te ‘’Bir Gülüşün Yeter’’ sloganıyla kapılarını açtığı ilk günden beri yenilikçi uygulamalarıyla dikkati çeken Ihlamur Konağı, şimdi de yaşlılara evde bakım hizmeti vermeye başladı...

Ihlamur Konağı Huzurevi basın mensuplarına tanıtıldı!

Sun Grup AŞ bünyesinde Mayıs ayı itibariyle faaliyete başlayan ve 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Ihlamur Konağı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, yapılan lansmanla basın mensuplarına tanıtıldı.

Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi'nde yaşam başladı!

Kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Sungur: ‘’Bize emanet edilen büyüklerimize, sadece iyi bakım değil, mutlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, sektördeki hizmet standardını da üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

My World Europe Ayazma telefon!

My World Europe Ayazma telefon kapsamında iletişim kurmak için detaylı bilgilere haberimizin içinde yer verdik...

Ağaoğlu My World Europe Ayazma telefon!

Ağaoğlu My World Europe Ayazma telefon kapsamında projenin iletişim bilgileri haberimizin sonunda yer alıyor

Bulgurlu Semt Konağı ve Dostluk Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Belediyesi Bulgurlu Semt Konağı ve Dostluk Park'ını dün hizmete açtı...

Fikirtepe Anka İnşaat telefon!

Fikirtepe Anka İnşaat telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka İnşaat Fikirtepe projesinde daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor...

Greenist telefon numarası!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Greenist telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ekşioğlu Beşyıldız Kurtköy Mira telefon numarası!

İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Ekşioğlu Beşyıldız Kurtköy Mira telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor...

Nish Adalar telefon numarası!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Maltepe'de Nish Adalar telefon numarası ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer verdik

Ihlamur Konağı telefon Haberi

Ihlamur Konağı telefon

Yaşamkent’te ‘’Bir Gülüşün Yeter’’ sloganıyla kapılarını açan Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi’nde ilk misafirlerin kabulü ile yaşam başladı. 

Ihlamur Konağı Yaşlı Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Sungur, aylar süren, her ayrıntının düşünüldüğü titiz çalışmalar sonucu açılışa hazır hale getirilen Ihlamur Konağı’nda yaşlı kabulüne kısa süre önce başlandığını anımsattı. 

Sevenlerinden emanet aldıkları ilk misafirlerine, evlerindeki sıcaklığı verebilmek için uğraş verdiklerini anlatan Sungur, bir yandan da Ihlamur Konağı’nda sunulan ayrıcalıkları çeşitlendirmek için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Farklı ülkelerdeki yaşlı bakım merkezlerini gezdiklerini kaydeden Sungur, ‘’Uzun zaman eşimle birlikte gözlemler de yaparak yurt dışındaki yaşlı bakım merkezlerini inceledik. Ülkemizde böyle yerlerin olmayışı beni bu alana yöneltti. Neden bizde de böyle merkezler olmasın, yılların yorgunluğunu üzerlerinde taşıyan büyüklerimiz, yaşamlarının bu döneminde her şeyin en...