02 / 05 / 2024

ihlas holding Cahit Paksoy

ihlas holding Cahit Paksoy

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra serbest bırakılan eski İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un tahliyesine itiraz edildi.

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

Naksan Holding davasında flaş gelişme!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün para kasası olarak bilinen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu hakkında verilen karar Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi tarafından uygun bulundu.  

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

Cahit Nakıboğlu'na ev hapsi şartıyla tahliye!

Naksan Holding'e yönelik açılan davada 21 sanık ile birlikte yargılanan Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi şartı ile tahliye edildi.

ihlas holding Cahit Paksoy Haberi

ihlas holding Cahit Paksoy

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmasına karar verilen eski İhlas Holding Üst Yöneticisi Cahit Paksoy'un tahliye edilmesine itirazda bulunuldu.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 Ağustos'ta tutuklanmasına karar verilen Paksoy'un avukatının itirazı üzerine tahliyesine itiraz edildi.


Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından, Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğine gönderilen itiraz yazısında, soruşturma çerçevesinde 121 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındığı, yapılan operasyonda şüphelilerin büyük kısmının gözaltına alındığı, ifade alma işleminin ardından da şüphelilerden bir kısmının emniyetten, bir kısmının savcılıktan ve bir kısmının da mahkemelerden serbest bırakıldığı, diğerleri hakkında da tutuklama kararı verildiği kaydedildi.


Soruşturma kapsamının FETÖ/PDY'nin mali yapılanmasına yönelik...