03 / 05 / 2024

ikinci el otomobil fiyatları

ikinci el otomobil fiyatları

Türkiye'de sıfır otomobillerde en düşük rakamların 500 bin sınırına dayanması otomobil almak isteyenleri ikinci el otomobillere yönlendiriyor ancak pazarda fiyatlar neredeyse yüzde 100 arttı. İkinci el otomobil satan galericiler otomobil alabilenlerin yatırım amaçlı araç aldıklarını söyledi.

İkinci el otomobil markaları içinde değeri en çok artan model belli oldu

Sıfır ortomobil fiyatlarındaki artışlar tüketicinin ikinci el otomobillere rağbet göstermesine neden oldu. Pazarda geçtiğimiz ay bir otomobilin değeri bir önceki aya göre yüzde 30'a yakın arttı. Peki ikinci elde değeri en çok artan model hangisi oldu? İşte detaylar...

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

İkinci elde sıfır etkisi! Gözler nisan ayında…

İkinci el otomotivde yüzler gülüyor. Otomobil fiyatları, şu an için stabil seyrediyor. Nisan ayına dikkat çeken sektör temsilcisi Cihan Emre ile MASFED Başkanı Aydın Erkoç, önemli açıklamalarda bulundu.

Otomobil alacaklar dikkat! İkinci el piyasasında fiyatları düşüyor…

2022’nin şubat ayında araç satışlarında bir önceki aya göre artış yaşandı. Şubatta en fazla gri, beyaz, siyah, gümüş ve kırmızı renkli 2016 model dizel araç ilanları yayınlandı.

İkinci el otomobil güvenli ödeme sistemi eksik çıktı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otoda getirilen güvenli ödeme sisteminin bazı eksiklikleri bulunduğunu belirtti.

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

İkinci el otomobil piyasası çok durgun! Vatandaş bakıyor ama almıyor!

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon vatandaşların alım gücünün azalması otomobil piyasasını da olumsuz yönde etkiliyor. İkinci el otomobil piyasasında müthiş bir durgunluk yaşanıyor. 

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

ikinci el otomobil fiyatları Haberi

ikinci el otomobil fiyatları

Türkiye'de aşırı artan benzin fiyatları ve Türk lirasındaki düşüş otomobil almak isteyen vatandaşların piyasada çekimser davranışlar sergilemesine neden oluyor. 

Yaz mevsimi olmasına ve Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasına rağmen ikinci el otomobil pazarında satışlar önceki yıllara göre oldukça düştü. Sıfır otomobillerde orta sınıf C segment sedan bir aracın fiyatı yarım milyonu aştı.

Türkiye'nin en çok ikinci el araç ilanı verilen ilan sitesinde 26 binden fazla Fiat marka ikinci el araç satışı ilanı verilirken en fazla 46 bin 951 rakamıyla Renault grubu araçlar oldu.

İkinci el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar ise neredeyse sıfır otomobil fiyatlarıyla aynı seviyede geziyor.

İlan sitesinde 2018 model Renault Clio marka 14 bin km'de Icon paket bir araç istenen fiyatın 550 bin lira olduğu görüldü.

İkinci el otomobil satıcıları...