04 / 05 / 2024

ikinci konutta satış ve pazarlama buluşmaları

ikinci konutta satış ve pazarlama buluşmaları

Konut sektörünün devlerini bir araya getiren “Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları”nın bu ay ki gündeminde “Araplar ve Türk Cumhuriyeti Ülkelerine Satış” vardı. İşte yabancıya satışın tüm detayları ile masaya yatırıldığı o toplantıdan öne çıkan başlı

Ocak ve Şubat aylarında talep arttı! İkinci elde satış patlaması

İkinci el online araç alanındaki satışlar göz önüne alındığında; şubat ayında bir evvelki senenin aynı ayına göre yüzde 10 yükseliş yaşayarak 126 bin 43 adet oldu. şubatta ikinci el çevrimiçi binek ve hafif ticari araç piyasasına perakende ücretler de geçtiğimiz aya oranla yüzde 4 yükseliş yaşadı.

Piyasada sıfır araçtan sonra kriz ikinci el satışlara da sıçradı!

Sıfır araç satın almak isteyenler için oto galerilerinde yaşanan ürün azlığı, ikinci el otomobil piyasasına da geçmiş görünüyor. İkinci el otomobilde fiyatlar yüzde 6 oranında yükseldi.

İzmirli depremzedeler evlerini ikinci defa satın aldı iddiası!

117 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan İzmir depreminin birinci yılı yaklaştı. Depremzedelere verilen ev ve yardım sözleri tutulmadı. Depremzedeler konutlarını ikinci kez satın almakla karşı karşıya kaldı.

Mardin'de Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışta! 

Mardin'de 4. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Mor Yuhanna Süryani Kilisesi ikinci kez satışa çıkarıldı. Kilise için 7 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Konutta ikinci el satış yoktur devir vardır!

Konutta ikinci el satış işlemleri; satış olarak mı, devir olarak mı nitelendirilmeli? Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Alaattin Aktaş bugünkü köşe yazısında bu sorunun cevabını kaleme aldı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

4 başlıkta şufa davası devam ederken payın ikinci kez satılması!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, 4 başlıkta şufa davası devam ederken payın ikinci kez satılması konusunu kaleme aldı...

PAGDER&ASLAN OSB'de ikinci etap satışları başladı!

Plastik sektörünün Kırklareli Vize’deki yeni üretim üssü PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ikinci etap satışları başladı.

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

ikinci konutta satış ve pazarlama buluşmaları Haberi

ikinci konutta satış ve pazarlama buluşmaları



TK Emlak Yayın Group tarafından  bu ay ikincisi düzenlenen “Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları” çok sayıda satış temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti. Her ay farklı bir konunun masaya yatırıldığı buluşmanın bu ayki gündeminde Arap ve Türk Cumhuriyeti ülkelerine satış vardı. İşte yabancıya satışın A’dan Z’ye tüm detayları ile konuşulduğu o toplantıdan öne çıkan başlıklar…


Cenk Hayırlıoğlu (Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü )

Ortadoğu’nun en büyük gücü Suudi Arabistan


Yabancıya satış...