21 / 05 / 2024

iklim krizi kombiler

iklim krizi kombiler

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Türk kahvesi tutkunlarına kötü haber: Üretim düşüyor, kahve fiyatları zamlanacak!

Uzmanlar, iklim krizi nedeniyle dünyanın önde gelen kahve üreticileri arasında bulunan Brezilya ve Endonezya’da kahve üretiminde verimin düştüğünü belirtiyor. Üretimde yaşanacak düşüşün ise önümüzdeki günlerde fiyatlara yansıması kaçınılmaz görünüyor.

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

İklim krizi sigorta sektörünü de olumsuz yönde etkiledi!

Monopoli Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Erol Esentürk, “Son yıllarda artış eğiliminde olan doğal afet hasarlarının reasürörlerin getiri ve kâr marjlarının önemli ölçüde azalmasına neden oldu” dedi.

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!

Türkiye’de konut ve kira krizi giderek büyümeye devam ediyor. 2020’de başlayan pandemi süreci ile beraber başlayan daha sonra kur artışının da etkisiyle yükselişi hızlanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

Konut ve kira krizi giderek büyüyor! Kiralar 1 yılda yüzde 140 arttı!

Ülkemizde konut ve kira krizi git gide büyüyor. 2020'de başlayan pandemi süreciyle başlayan daha sonra kur artışının da etkileriyle yükselişi hız kazanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

Çip krizi bitti yeni kriz çıktı! Otomobil fiyatlarını yükseltecek mi?

Dünyada otomotiv sektöründe 2 yıl süren çip krizi sona ererken özellikle ithal otomobillerde yeni bir kriz ortaya çıktı. Ek maliyet anlamına gelen yeni kriz, otomobil fiyatlarını yükseltecek mi?

Konut sitelerinde fahiş aidat krizi! Yüzde 200 zam şok etti! Dava açılabilir mi? 

Konut sitelerinde fahiş aidat krizi resmen başladı. Peki fahiş aidatlar için dava açılabilir mi? İşte maliklerin hakları...

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidat krizi başladı. Peki fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Çip krizi yeni yılda son buluyor mu? 2023 yılında araba almak isteyenlere duyurulur!

Yeni yılda otomobil fiyatları düşecek mi, 2023 yılında çip krizi devam edecek mi? soruları gündemde yer alan sorulardan sadece bazılarıdır. İşte otomobil sektörüne dair detaylar!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Konutta maliyet ve personel krizi! Ev fiyatları daha da artacak! 

Konut sektöründeki Çimento, demir, enerji fiyatlarında yaşanan artış ve arsa yetersizliği gibi sorunlara şimdi personel krizi de eklendi. Peki konut fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

iklim krizi kombiler Haberi

iklim krizi kombiler

İklim krizi konusunda farkındalık geç de olsa gelişmeye başlarken, ısıtıcı cihazlar üreten firmalardan Vaillant, yeni kombisi Green IQ’yu piyasaya “en çevreci kombi” olarak sundu.

Geri dönüştürülebilir malzemelerden ve maksimim tasarruf sağlayacak şekilde dizayn edilen kombinin özellikleri ve en iyi fiyat seçenekleri şöyle…

Vaillant Green IQ Yoğuşmalı Kombi

tunapazar.com 44.467,50 TL

dalgicpompasepeti.com 45.822,64 TL

trendyol.com 52.000 TL

Sürdürülebilir bir dünya için A+ sistem ısıtma enerji verimliliğinde maksimum tasarruf sunmayı hedefliyor.

Green IQ 36, standartların dışında kullanım suyunda yoğuşma sağlayan Multi Yoğuşma teknolojisinde. Bu özelliği ile %8’e kadar daha fazla kullanım suyu verimliliği sunarken sıcak suyu daha tasarruflu kullanma şansı tanıyor.

Yanma kalitesini kararsız ve verimsizleştiren değişken gaz kalitesini, IoniDetect sistemiyle izler. Bu takip ile cihaza gelen gazın kalorifik özellikleri ölçülür ve ideal hava-gaz karışımı...