06 / 05 / 2024

il genel meclisi çalışma yönetmelik 2014 kasım

il genel meclisi çalışma yönetmelik 2014 kasım

İl genel meclisi çalışma yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29188 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte il genel meclisi çalışma yönetmeliğinde değişikliğin tam metni...

Bolu Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.  Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda imar planlarıyla ilgili konuşacak.

Kayseri İl Genel Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Kayseri İl Genel Meclisi Mart ayı birleşimi gerçekleşti. Toplantıda, projeler ve 2017 yılına ait yatırım programı anlatıldı.

Amasya Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Amasya İl Genel Meclisi 2017 Şubat ayı'nın ikinci toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgelerin imar planları ile ilgili konuşuldu.

Çorum İl Genel Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum İl Genel Meclisi'nin 2017 yılı Şubat toplantıları yapılmaya devam ediliyor. Meclis, dün İl Genel Meclisi Başkanı Kaya başkanlığında toplanarak gündeme alınan maddeleri görüştü.

Tokat İl Genel Meclisi'nin gündeminde imar var!

Tokat İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı gündemi ilan edildi. Adem Dizer Başkanlığındaki İl Genel Meclisi'nin 6 Şubat 2017 tarihinde yapılmaya başlanacak 23/4. Dönem 2. toplantı gündeminde şu maddeler yer alıyor

Erzincan'da yeni imar planları geliştirilecek!

Erzincan İl Genel Meclisi 2017 yılı ilk toplantıları tamamlandı. Meclis Başkanı Ünal Tuygun başkanlığında 5 oturumda gerçekleyen toplantılarda köy ve ilçelerde yapılması planlanan altyapı, içme suyu, asfalt, imar planı ve sulama kanalı yapımı gibi çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.

Zonguldak Meclisi’'nde TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü!

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde Alaplı ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesiyle ilgili gündem görüşüldü.

Çankırı Meclisi'nde imar planları oylandı

Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Ocak ayı birleşimleri başlıyor. Çankırı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi'nin imar planları 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Bolu Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Bolu İl Genel Meclisi’nde yeni yılın ilk toplantısı 02 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile ilgili gündem maddeleri karara bağlanacak.

Niğde Genel Meclisi'nde imar değişikliğine 1 ret, 3 onay!

Niğde İl Genel Meclisinin 2016 yılı Kasım ayı olağan toplantısı üçüncü birleşim gündemine ilişkin toplandı İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna'nın başkanlığında yapıldı.

Amasya İl Genel Meclisi'nin Eylül gündeminde imar var!

İl Genel Meclisi Eylül ayı gündem maddelerini görüşmek üzere Perşembe günü saat 14.00’de Meclis toplantılarına başlayacak.

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Beykoz Surp Nigoğos Ermeni Kilisesi arazisi ne olacak?

Beykoz Surp Nigoğos Ermeni Kilisesi’ne ait olan mezarlık arazisi, Vakıflar Genel Meclisi (VGM) kararıyla hayrattan akara çevrildi.

il genel meclisi çalışma yönetmelik 2014 kasım Haberi

il genel meclisi çalışma yönetmelik 2014 kasım


YÖNETMELİK


İçişleri Bakanlığından:


İL GENEL MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK


YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 9/10/2005 tarihli ve 25961 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasında geçen “gibi” ibaresinden sonra gelmek üzere “, bu maddenin son fıkrasında belirtilen usul dışında” ibaresi eklenmiş ve aynı maddenin sonuna aşağıdaki fıkra eklenmiştir.


“İl genel meclisi başkanı, acil durumlarda lüzum görmesi halinde il genel meclisini bir yılda üç defadan fazla olmamak ve her toplantı bir birleşimi geçmemek üzere toplantıya çağırır. Olağanüstü toplantı çağrısı ve gündem en az üç gün önceden meclis üyelerine yazılı olarak duyurulur ve ayrıca mutat usullerle ilan edilir. Olağanüstü toplantılarda çağrıyı gerektiren konuların dışında hiçbir konu görüşülemez.”


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 7 nci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki...