19 / 05 / 2024

Ilgaz Dağı işletmeleri

Ilgaz Dağı işletmeleri

Bölgedeki kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Sabah saatlerinden itibaren yağışın etkisini arttırmasıyla kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Henüz sezonu açamayan kayak merkezi işletmecileri, kar kalınlığının yeterli seviyeye gelmesini bekliyor.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

Hatay'da 67 iş yeri tamamlanarak depremzede esnafa teslim edildi!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay'da işletmeleri yıkılan ya da ağır hasar alan 67 esnafa tamamlanan yapılar teslim edildi. 

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olun! O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor!

Düşük kira bedeliyle işinizin sahibi olabilirsiniz. O ilimizde çok sayıda iş yeri kiraya veriliyor! İşte detaylar…

İŞKUR’dan rekor sayıda işçi alımı! Tam 36.700 kişi istihdam edilecek! İşte detaylar!

İŞKUR rekor sayıda işçi alımı yapıyor. İş arayanların en çok tercih ettiği platform İŞKUR, tam 36.700 kişi istihdam edecek. İşte detaylar!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle sektörde adından söz ettiren Pasifik  GYO, Pasifik GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Ilgaz Dağı işletmeleri Haberi

Ilgaz Dağı işletmeleri

Bölgedeki kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.


Ilgaz Dağı'nda kar yağışı işletmecilerin yüzünü güldürdü.


Sabah saatlerinden itibaren yağışın etkisini arttırmasıyla kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Henüz sezonu açamayan kayak merkezi işletmecileri, kar kalınlığının yeterli seviyeye gelmesini bekliyor.


Ilgaz Dağı Milli Parkı'ndaki otelin genel müdürü Hakan Sevencan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz'ın Anadolu'nun en güzel dağlarından olduğunu belirterek, kayak pistlerinin 2 bin metre yükseklikte olduğunu söyledi.


Kar yağışıyla umutlandıklarını ifade eden Sevencan, "Meteorolojiden de aldığımız bilgi olumlu yönde. Sezonun iyi ve dolu dolu geçeğini umuyoruz. Türkiye’nin en iyi kayak kalitesine sahip bir dağ, kristalize kar mevcut. Yaz-kış faaliyette olan, dört mevsim çeşitli güzellikleri barındıran bir tesis" değerlendirmesinde bulundu.


Yeni yatırımlarla daha iyi ivme yakalayacaklarını aktaran Sevencan, "Çok iyi bir konaklama ve hizmet seviyesine ulaşacağız. Yeni kayak...