17 / 05 / 2024

Ilgaz son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdi

Ilgaz son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdi

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdiğini belirterek, "Sömestir döneminde otellerde yüzde 100 doluluk yaşandı'' dedi.

Bungalov ve villa kiralayacaklar dikkat! Bunu yapmazsanız başınız çok ağrıyabilir!

Son yılların alternatif konaklama yöntemleri arasında bulunan bungalovlar ve villalara talep her geçen giderek daha da artıyor. Ancak son dönemlerde sık sık yaşanan dolandırıcılık vakaları da sektörde endişe yaratıyor. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Emekli ve memura son yılların rekor maaş artışı ufukta göründü! İşte Temmuz ayı zammının alt limiti!

Emekli ve memura müjdeli haber verildi. 2023 Temmuz zammının alt limiti belli oldu. İşte detaylar!

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

İş Bankası, Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük yıkıcı depremin ardından yaptığı açıklamada depremde hayatını kaybeden müşterilerinin borçlarını sildiğini ifade etti.

Ilgaz son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdi Haberi

Ilgaz son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdi


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin son yılların en iyi sömestir tatilini geçirdiğini belirterek, "Sömestir döneminde otellerde yüzde 100 doluluk yaşandı. Rakımının düşüklüğüne bağlı havasının sıcak olması, Yıldıztepe için diğer bölgelere göre ciddi artı" dedi.


Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz Dağı'nın Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerine sahip olduğunu belirtti. 


Bölgenin kayak takımlarına da ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Yarım, "Yıldıztepe Kayak Merkezi, birçok özelliğiyle insanların beğenisini kazanıyor. Birçok kayak takımı da bölgede antrenman yapıyor. Aynı şekilde üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrenciler de burada kayak dersi alıyor" şeklinde konuştu.


- Ilgaz'a ilgi artıyor


"Ilgaz Dağı, son yılların en yoğun sömestir dönemini geçirdi" diyen Yarım, "Özellikle Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin bölgede tanınmasıyla ciddi yoğunluk yaşanıyor. Sömestir döneminde otellerde yüzde 100 doluluk...